Jump to content
Sign in to follow this  
f8admin

Internal server error

Recommended Posts

f8admin

www.theinspiredeye.net using Pagelines Framework.

I don't know why, but I cannot access Pagelines>Page options, but I can everything else.....
I get this error:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

Tried flushing cache and disabling plugins but doesn't work :(

 

Can someone plz help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Hi

 

Are you using DMS?

 

Please see http://docs.pagelines.com/support-troubleshooting/internal-server-error

 

Did you contact your server administrators?  

 

Now, the 404 could mean your installation is incorrect or corrupted, or that your permalinks need to be updated.  Let's go for the latter first, by visiting your WP dashboard, and going to Settings > Permalinks.  Do not change anything. Simply save.  Make sure you don't change things. We don't want to make another mess.  By saving, you update existing links.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
f8admin

I am using Pagelines framework,

I tried all of the above in the link and permalink,

nothing works. But when I remove the htacess,

the page is blank, it doesn't give me any error anymore....

Thanks so much for your help, I hope we get this resolved

I really think Pagelines is corrupted

Share this post


Link to post
Share on other sites
f8admin

I tried to replace the pagelines files, no success...

Share this post


Link to post
Share on other sites
f8admin

I made a new wordpress installation and now I have the same problem. Can someone Please help? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, This is most likely an issue with your server configuration, I recommend contacting them and asking for assistance. Server issues are something we can not help with unfortunately.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×