Jump to content
carletto0282

Trouble upgrading Pagelines Framework Developer ver.

Recommended Posts

carletto0282+    4
carletto0282
Hi guys,
 
as I already told you on twitter I get stuck upgrading to DMS on my site.
 
It's my second try.
 
Yesterday I've tried on a demo site and I have the same problem but I thought it was about you being hacked and dms not able to "talk" to the store.
 
Today I start with a full wipe of the database and all was smooth.
 
So I decide to upgrade my personal website.
Actually it's empty but I need to make it work soon cause my clients need some reference on my latest work.
 
Anyway I get stuck.
DMS toolbar is showing on the frontend but clickin on it makes nothing at all.
I disabled all widgets and plugins and function.php is empty since it comes with dms.
 
I create a user account for you if you want to check by yourselves. If someone of dev/support team give me his contact I can send you a PM.
 
I've done what you (from hello@pagelines.com) suggested ("renaming the plugin folder") but unfortunately have no success on this.
I also have tried to remove the old pagelines directory and child theme but even with this I have no luck.

As you noticed (from hello@pagelines.com) there is a youtube error shown by developer tools of chrome but I think it's something with dms itself.
 
The other site I've already upgraded (http://demo.studio4nea.it/test/ ) is still showing the same error but dms is working!
Although if you try to change theme to i.e. twenty-twelve error disappear.
 
Hope you can help me because I really need to upgrade other clients website and I absolutely cannot wipe their database out!
Best regards
 
Carloalberto Fornea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Buongiorno Carloalberto,

 

It is best to go to www.pagelines.com and download the dmz.zip file from our homepage.  Then, via FTP, delete the renamed /wp-content/themes/dms or DMS-Dev folder. 

 

Now, return to Dashboard > Appearance > Themes > Install Theme and select Upload from the menu.  Find the dms.zip recently downloaded. Upload it. Then activate it.

 

Meanwhile, we continue to have difficulties doe to the attack on our site this week. We are working to fix it all as quickly as possible but in the meantime, you wlll experience difficulties communicating with our validation servers.  I appreciate your patience in this.

 

Dott.  Roberto


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
carletto0282+    4
carletto0282

Buongiorno Roberto,

 

I have done what you have suggested.

Unfortunately nothing changed.

 

May I send you access credentials?

There is a way to do this? email? pm?

 

Maybe you can have a look.

 

Thank you

Carlo

Share this post


Link to post
Share on other sites
carletto0282+    4
carletto0282

Hi guys,

 

don't know if can help but seems the problem is here:

 

Uncaught TypeError: Object function (e,t){return new b.fn.init(e,t,r)} has no method 'jQee' on pl.editor.js?ver=0.9.6:17

 

As google chrome dev tools said to me.

 

I upgrade another site... and all works like a charm.

I really don't know what can be wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
clodis    7
clodis

Ma e se fosse un plug in che entra in conflitto? Prova a disattivare tutti i plug in e se funziona, poi li riattivi uno alla volta fino a trovare quello che da problemi,  potrebbe essere.

 

and if it was some plugin that conflicts? Try to disable them all and see if it works and then re-enable them one at a time if maybe this plugin you discover the problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
HI, As Clodis suggests, try disabling all active plugins and see if this resolves your issues. If it doesn't try disabling any google chrome extensions you may have, one of them could be the culprit, I am using a vanilla Chrome and unable to recreate your issue.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×