Jump to content
fliptheu

A little is wanted

Recommended Posts

fliptheu    4
fliptheu

Hi,

 

I just installed Dms and well, I can't get it to work. 

 

I have attached a picture:

 

2hexzmd.png

 

What am I doing wrong that almost everyone else on the planet is doing right? (Thats a loaded question I know)


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
fliptheu    4
fliptheu

Simon_P it seems like you are a hefe here. Any idea why I am not able to get DMS to work? 

 

I am not a pagelines user. I downloaded the DMS lite from the main site. I am evaluating if I want to dive in and start using this product. A little help, thanks!


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
fliptheu    4
fliptheu

I'll try you Rob as well. Any help? I really want to do a test run before I go all in with this product.


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
fliptheu    4
fliptheu

Also, this is another error that I am getting:

 

2lsxx6b.png


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

You may simply need to go through our new Docs to get your site installed and setup properly.  Have you been to http://docs.pagelines.com ?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
fliptheu    4
fliptheu

Hi,

 

You may simply need to go through our new Docs to get your site installed and setup properly.  Have you been to http://docs.pagelines.com ?

 

Yes, it says that I simply download the files, install DMS as a theme, and start using. Well, I have done that, on a fresh install, and I am getting the above screen. 


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
fliptheu    4
fliptheu

Any places to point me to so I can get up and running. Any ideas what I may be doing wrong? 


fliptheu

"Finding beauty one picture and one pixel at a time."

http://www.fliptheu.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

It looks like your CSS isn't loading.

 

Can you tell me where your DMS install is located? Is it in wp-content/themes/dms or wp-content/themes/DMS-Dev ?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
dougyhunt    1
dougyhunt

I have exactly the same issue.

 

This is what she looks like logged in:

 

 

Britpreneur-logged-in.png

 

 

 

This is what she looks like logged out:

 

 

Britpreneur-logged-out.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
dougyhunt    1
dougyhunt

Hi,

 

I just installed Dms and well, I can't get it to work. 

 

I have attached a picture:

 

What am I doing wrong that almost everyone else on the planet is doing right? (Thats a loaded question I know)

 

 

You aren't the only one with this issue. Myself and one other have the same from what I know.

 

I'm going to have a poke around on my site today to see if I can notice anything. Will post any feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Khepri    7
Khepri

WOW, I see no pictures so it is going to be hard to get help you guys.
Also with DMS, the editing tools are on the front end. SO try visiting the front page of the site and looking on the bottom right of the Chrome browser. There you will find options. 
look at the docs like they said and check out the video.
http://www.youtube.com/watch?v=BracDuhEHls


✔There is no perfect recipe for success! 
✔There is no failure, only feedback. 
✔There are no mistakes, only rainbow bridges to insights and wisdom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
dougyhunt    1
dougyhunt

Simon_P it seems like you are a hefe here. Any idea why I am not able to get DMS to work? 

 

I am not a pagelines user. I downloaded the DMS lite from the main site. I am evaluating if I want to dive in and start using this product. A little help, thanks!

 

I FIXED IT!!!

 

You need to create a front page and blog page in the pages section, then add those as the static versions of the front page and blog page in reading settings.

 

That fixed it for me. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
dougyhunt    1
dougyhunt

Here are screenshots to help.

 

Create a front page and blog page in the pages section, like so:
 

Pages-%E2%80%B9-Britpreneur-%E2%80%94-Wo

 

 

 

Then go to settings > reading > front page displays and add the front page to front page, and blog to posts page, like so:

 

 

Reading-Settings-%E2%80%B9-Britpreneur-%

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
dwiut    0
dwiut

Here are screenshots to help.

 

Create a front page and blog page in the pages section, like so:
 

Pages-%E2%80%B9-Britpreneur-%E2%80%94-Wo

 

 

 

Then go to settings > reading > front page displays and add the front page to front page, and blog to posts page, like so:

 

 

Reading-Settings-%E2%80%B9-Britpreneur-%

I can't see your screenshoot above. Can you post image again in tinypic or photobucket. I need detail instruction. Sorru, I'm beginner here. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
dougyhunt    1
dougyhunt

I can't see your screenshoot above. Can you post image again in tinypic or photobucket. I need detail instruction. Sorru, I'm beginner here. Thanks

 

Yeah sorry, not sure went wrong with the above. Here it is again.

 

Create a front page and blog page in the pages section, like so: 

http://tinypic.com/r/173h2o/5

 

Then go to settings > reading > front page displays and add the front page to front page, and blog to posts page, like so:

http://tinypic.com/r/ei49w8/5

Share this post


Link to post
Share on other sites
dwiut    0
dwiut

Yeah sorry, not sure went wrong with the above. Here it is again.

 

Create a front page and blog page in the pages section, like so: 

http://tinypic.com/r/173h2o/5

 

Then go to settings > reading > front page displays and add the front page to front page, and blog to posts page, like so:

http://tinypic.com/r/ei49w8/5

Is pages set as public or private before published?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

They should be in Draft mode before publication.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
dwiut    0
dwiut

Sorry (again) 

I've read this thread carefully but I still failed and frustrating. I've implemented the way. DMS toolbar isn't working for me till now. I have update dms to latest version (0.9.6).

 

Here link of my screenshoot. Sorry to trouble. I try to send personal message to Rob but can't.

 

mail: Hidden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Please don't publish your private email address in a public forum. I've removed it for your protection.  I cannot reply to private messages and don't provide support that way. 

 

Please open your own thread, and provide very specific details about what you're  trying to accomplish, and where your site is installed (wp-content/themes either in /dms or /DMS-Dev).  This is imporant and that can be found by simply viewing your file struture in FTP or a file management system.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
dwiut    0
dwiut

Sorry about email and this is last post

I install it in wp-content/themes/dms and download zip from pagelines.com 

Thanks all

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Excellent.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • kwaoru
      By kwaoru
      Hi,
      I desperately need to deactivate the responsive function on mobile for reasons. It looks so messy with the responsive look on mobile and not navigating or informative at all as it is. 
      I searched for solutions online and tries some of those that I found but nothing worked out. Also I found a previous post on this forum says that this theme pagelines DMS is not meant to be build to deactivate the responsive function... 
      Also tried with widget such as WPtouch to edit the mobile look a little more informative but as I am using "single page" theme on pagelines, the frontpage(main page) never appears on those app.
      Seems like not compatible?
      If there is no way to deactivate responsive function or I'll have to recreate another page just dedicated for a mobile page? or change the theme completely and build a page from scratch?
      I have been searching for this for two days already...
      Could anyone wise and kind out there, please help me?
       
      Thanks,
×