Jump to content
tsalstrand

Premature Release 2.4.4

Recommended Posts

tsalstrand    8
tsalstrand

I get the feeling that v2.4.4 was pushed too soon.  I saw that it was available on one of my sites, so I did the auto update on two sites, now there are problems (ex. the in-site store doesn't show any sections, themes, or plugins when I'm trying to find one.)  Both sites (here and here) are having the same problems.  See here for an example of what the store looks like:https://dl.dropboxusercontent.com/u/68311000/2013-07-16%2015_37_45-PageLines-Admin%20%E2%80%B9%20Elite%20Machine%20Tool%20%E2%80%94%20WordPress.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman
Hi SteveS
The problem is not only in 2.4.4
I suppose that they are working in the server for the new DSM.
We wait for a Team Moderation´s reply.
  • Like 1

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Steve,

 

Batman is correct.  This isn't about version 2.4.4, which has been out for more than 2 weeks.  The Store is undergoing modification at present and the issues should be resolved shortly.  The change is related to the upcoming release of  DMS.

 

Many apologies for the inconvenience.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
klausk+    0
klausk

hmm. wished I'd known all this before upgrading. who knows how late I am going to have to stay up now waiting for this. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
Click refresh

Share this post


Link to post
Share on other sites
klausk+    0
klausk

Could not connect to PageLines as user xxxxx.

Safari 6.0.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design

I reset my credentials and the store is now visible again, but when i tried to install the Base theme the error "could not connect to download" is shown.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tsalstrand    8
tsalstrand

I just tried to reset my credentials - comes back with the following: https://dl.dropboxusercontent.com/u/68311000/2013-07-17%2009_00_17-PageLines-Admin%20%E2%80%B9%20Elite%20Machine%20Tool%20%E2%80%94%20WordPress.png

 

Just to make sure, I logged out of the forum and then logged back in - wanted to make sure that I was getting my username and password correct.  Still not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tsalstrand    8
tsalstrand

Nvm - had to dump my cache.  Working now... thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Steve - we are aware of this and will update you shortly 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • micstepl
      By micstepl+
      What is actually framework?
      - is ist that, what we used some years ago?
      - dös it replace DMS2?
      Usage
      - can I use framework beside of DMS2?
      - how do they relate?
    • almanada
      By almanada+
      2 year DMS Framework Dev Member here:
      Nothing is saving on our websites, our Key is no longer registering, emails have gone unanswered.  The DMS theme seems to be overall malfunctioning.   I just want it to work like it worked last week again please. Also, based on our your website is looking, it's also falling apart. Please Advise ASAP!  Our clients have a much shorter temper with us, because we actually offer a way to contact us.  We have reinstalled the latest theme over and over. 
    • oksodavid
      By oksodavid
      I can activate Framework 5.0.2 as stand alone theme ok. I get dashboard notice 'You need PageLines Connect' which is superseded by pl-platform - connect plugin.
      If I activate pl-platform 5.0.3, I get the 'total_pages' js error mentioned in pl-platform 5.0.2 plug and can't load Extend.
      I loaded PageLines Platform Developer 0.5.1, and dev loads ok.
    • OBXLynn
      By OBXLynn
      I hope someone can help me with this. I have added a GIF image to my Features - www.101thingsobx.com. The image contains changing copy. However, it doesn't seem to be working right. I have this same GIF on a different website (not WordPress-based - www.obx.com) and it is functioning correctly. Is there something I need to change in settings to allow the copy to work properly?
       
      Thank you for any help you can offer.
×