Jump to content
evert100

Cannot login to store from dashboard

Recommended Posts

evert100    1
evert100

Hi,

 

I know you guys are working on servers etc to prepare the new product end of july.

 

But i ran into a serious problem.

 

The thing is i want to enter the store from the pagelines dashboard. Due to speed up i disabled a few core sections i didn't need in the past.

 

Now i want to re-activate boxes to work with the new section i just bought in the store. Buying is not a problem because i can enter the store from outside.

 

How do I activate boxes from the core sections?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

hello Evert 

 

I logged into your Pagelines Account from my test server Pagelines install using your credentials and it seemed to work fine. What problem are you facing? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

as i said before cannot login to store from wordpress dashboard. Separate login to store from external website is no problem. Also i get several rss errors and several of my customers sites.

 

To reach the boxes i found a clever solution myself. I added the boxes folder as extra section in sections plugin. But that's not the way it should be. Strange that it worked for you.

 

Thanks anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Evert - can you go to Pagelines > Site options > Advanced and enable pagelines debug. After that please provide a link to the site and we will be able to advise further. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Evert

 

I've tested logging in using your login details and can confirm I'm able to access.

 

I can't see in anything in the debug log which would suddenly stop you for logging in. I would advise clearing the cache and cookies on the browser and trying again.

 

The debug does show that magic quotes are active, which are a deprecated function, but i wouldn't think these would affect the login to your site.

 

If you try clearing the cache/cookies or logging in from another browser to test, i think you should be able to access as normal.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

Hi JAmes,

 

I tried several browsers, but no luck. One of my customers doesn't hav wp 3.5.2 or pagelines 2.4.4. Maybe that's a problem? I don't think so but still there i am able to log in from pagelines dashboard in my account. It's a miracle...

 

Thanks again.

 

Evert

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Evert

 

That shouldn't make a difference as far as I'm aware, you should still be able to log in to the store regardless of the version of wp or pagelines (unless it's really old).

 

If you are able to log into the store via your pl.com account you can download the zip from the 'your products' tabs. The inside the site upload it directly either via the plugins tabs or the sections tab inside the pl store tab.

 

To re-enable boxes on your install, go to Pagelines>store>sections>core and look for the boxes section, click to re-activate. From what I've seen you shouldn't have to be logged into the enable this again.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

James,

 

My customer's site runs on different webhosting than all the others.

 

Could it be that you guys changed something for logging in from pl dashboard conflicts with prefs and specs from my webhosting.

 

Just an idea. Since all combinations of wp and pl versions have the same issue. Pfff what a nasty problem.

 

Thanks again.

 

Evert

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

We've not changed anything centrally. 

 

Did you manage to access the core products from the Store tab to check if boxes were active or not?

 

http://screencast.com/t/wL47ebGL6w


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

Hi,

 

Thanks. No.

 

I still cannot:

 

login from pl dashboard or enter store through and activate core sections. As I said i managed through adding for instance boxes section through plugin sections as if it were a new section. Luckily it integrated well with the bought product featured-boxes so i could build something today.

 

Is there some argument against working this way? Or is it equal?

 

And where is the disabling of core sections stored? Database?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

i once de-activated not used core sections to speed up my website in loading time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

Please drop an email to the main email address, hello @ pagelines . com with your pagelines username so we can check your account and report back for you. Please drop a link to this forum post in the email so the moderating team and check and tie up the cases for you.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
evert100    1
evert100

Hi James,

 

My account is fine. I can login, thankgod from pagelines.com, but not from dashboard website. Today i can enter the store from dashboard. Everything keeps unstable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

We are transitioning to the new system, and things are going through growing pains.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×