Jump to content
Sign in to follow this  
xtrme

Features Text overlay doesn't display properly in Explorer 8

Recommended Posts

xtrme    0
xtrme

In Features, the default text setting - White text Dark Feature Background Transparent Text Overlay - doesn't display properly in Explorer 8.  The overlay is missing.

 

www.xtrme.com

 

Most noticeable on the Passport Photos Feature

 

Oh, and by the way, the support button on Pagelines site, after login, gives a 404 error.  No way to contact them to let them know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

Unfortunately we don't fully support ie 8 as a browser, it doesn't handle a majority of the css3 standard like transparency and shadow, these features weren't incorporated until ie9.

 

In regards to the pagelines button, the site has recently been amended due to the new version being released shortly, so some of the older pages has been removed whilst we make this adjustment.

 

If you need to contact to the helpdesk email hello@pagelines.com


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Claudio
      By Claudio+
      I have a problem with the typography settings. I set the H1 class with "font-weight: 300;" (Very thin weight), and "font-size: 50px;" (To have considerable evidence of my problem). Unfortunately, as you can see on the screenshots, those setting don't have any incidence on the site, Infact in the home page editor there is a trial title called "Text test", bold, and 26 px approximatly sized.
      Why the typography settings are not transposed on the site? Where I wrong?


    • John Olsson
      By John Olsson+
      I have a problem with the regular textbox in pl5, in this case, the text goes in that container, but it will hide som of the text, as if the container itself won't fit?
      Is this some kind of bug or have I done something stupid, never happend before with pl5 doh, can I do something smart about it?
      Version: Version 5.0.108
      Look here: www.gastronova.co56.se

    • Barnaby Skinner
      By Barnaby Skinner+
      Hey all,
      I've been trying to justify the base font in PL5 with the Framework theme, but in doing so it's thrown a curve ball; it seems the font styling used by many of the PL5 Element sections (masthead etc) is overriding the global CSS.
      I set the base font style to justified in the Typography backend panel, and it seems to only apply to the base font used in standard Text sections, not to the base font used in text boxes within Element sections, could be others too, but not checked.
      Can we override this? It seems odd to have to (somehow) apply justification many times to different containers using the same base font, right?
      Also - I tried to add the CSS font-variant: small-caps; to the H3/4/5/6 CSS field in Typography panel, and again nothing happens, this time not even in Text sections!
      Confused I am! Please help...
      Cheers
      Barney
    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • Jeremiah
      By Jeremiah+
      How do I find the correct Plugin text string and alter it without affecting updates?
×