Jump to content
Sign in to follow this  
helvetik_a

Header Css Selector problem

Recommended Posts

helvetik_a

Hi there,

I have still a problem with the css selectors. Don't know what happend....until last week everything worked fine.

I am not a newbiee but i need some help. I disactivated all plugins...

Disactivated all absolute positions...

 

My issue is a header with 0.8 opacity and a background image underneath. I just tried to select the header with a red stroke to see what happend...

it seems to me inactive at all....

 

 

.page-id-16 #header {height:300px;background:#ff0000 !important;border:1px solid red;}

 

What should i do??? I have also the impression that there's is probably server right problem...

 

Thx for your help

Corina

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

Even with no change with: #header{height:300px;border:1px solid black;}....

And works only if i put this css code directly in the Pagelines Admin Custom Code Section...Pagelines Customize Plugin seems not to have any influence...

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

I think i solved the problem. It was due to a permission problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Great Corinna.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Paul
      By Paul+
      I was surprised to see I had no menu today - out of the blue - its actually moved to the bottom of the page!  After hours of fiddling and disabling every single plugin, leaving just plagelines the issue is still present.  See video for a basic text box - I moved it into the head and it jumps to the bottom and shows just above the footer but below the main content.  I have a temp fix by placing the menu into the first row on the main content but it does mean other than my home page, all other pages have no menu.  A quick fix is very urgent for this bug.
      https://thelaptopfixers.com
       
       
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      apprendre-le-russe-avec-ania.fr
      Thank you in advance !

    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
×