Jump to content
helvetik_a

Can not style the content box

Recommended Posts

helvetik_a

Hi, i have several problems to select elements like the content box etc with css and style them....

I have this content-box clone in the footer area and it's not reacting at all...

 

the selectors are:

.third_nav_hello

.third_nav

 

(A List)

 

I tried to desactivate all plugins but there is no change....Is there maybe a permission problem?

 

http://new.pilates-personaltraining.ch/

 

THX Corina

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Hello helvetik 

 

Are you sure you have the Contentbox active in the footer section of the page template? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

Hi Martin,

Yes, It is active:

3wHkPEa.png...

 

I tried all, disactivated also the content box and reactivated it...i'm just desperate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

ok thanks - lets try and work it out.. Do you have the Section hidden on the actual page meta. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

No, I see the List (Kontakte, Credits, Social)...The strange is that some days ago it was working fine

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

I meant No hidden section :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

I tried to put a border css just for control....does not react at all

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

ETBUShY.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, if you're looking to style a clone section you'll need to apply the class for the clone after the main class, like .clone_3 etc.

 

See this post for more information - http://www.pagelines.com/forum/topic/25814-change-content-pad-on-content-box/


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

Hi. I know that and i think that there's no problem with css....The selectors i used until now worked always fine.

 

It seems to me that the footer area is not active....Can i resolve this? I am loosing too much time to figure out what happend...

Elements that before worked fine just moved or disappeared.

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

Hi, No, It's defently not a css problem...

I tried:

 

.clone_1 .prova_01  {border:5px solid red;}

 

and also

 

.prova_01 .clone_1   {border:5px solid red;}

 

No reaction.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Hi,

 

Try

#contentbox .clone_1 {border: 5px solid red; }


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • miramax
      By miramax
      We just upgraded to DMS v1.0.3 and the Content Box section (which we used extensively) is no longer available.  What happened?
    • macooney
      By macooney
      I've searched around, but still cannot find an answer to this missing argument error for content box. 
      Recently installed DMS. - was using Framework prior.
       
      Any help would be appreciated. Using Revo theme - but error occurs in basic DMS, too.
       
      "Warning: Missing argument 1 for PageLinesContentBox::section_template(), called in .... "
      please see attached screen shot.  
       
      I don't know anything about code - which is why I like this idea of drag and drop - but when something goes wrong.... I rock back and forth and sob. 
       
      Thanks in advance...
       
      Mac
       
      www.cooneystudio.com
      Hosted on GoDaddy
      Theme Revo with 2 Widgets
      You are using WordPress 3.6. 
       
    • nandorj78
      By nandorj78+
      Is there a way to have different content boxes?
       
      I cloned mine hoping to be able to have a different content in the new one, but it simply copied the original one.
       
      thanks
    • joshua22
      By joshua22
      Hey Guys and Gals -
       
      How is everybody? 
       
      I have a new question for you. I am pretty sure it is simple and I am just missing it. On my site tcihotels.com, I have a full page background picture of the ocean; its the first page you see when you got to the site. I can add content but you cant read because the background is overwhelming the text.
       
      I want to be able to have the full page background pic, while also having the normal content box, For example: http://atlantisvacations.com/  This site has a full page background as well as the the content box where all the content is readable.
       
      How can I accomplish this using pagelines? I would like to have full page caribbean themes on my pages
       
      Thank you 
       
      Joshua
    • Farida
      By Farida
      How do I modify the content of the content-box I have placed in my footer?
       
      Right now my site has 3 content-boxes in the CONTENT section of my homepage: content-box1, content-box2,  content-box3.
       
      I added another content-box to the FOOTER, and by default, it is showing the content of content-box1 I want to add new information to the footer content-box, making it content-box4 but don't know how to access and change it. Please help, thanks.
×