Jump to content
Sign in to follow this  
hkust_itsc

BootStrap tabbable tabs-left class rendered incorrectly

Recommended Posts

Rob    547
Rob

Hi Ken,

 

I think the problem is:

1.  If you don't have custom code for the classes on your website directly, it will not pull styling from Twitter.  Do you have the CSS for the classes in Custom Code?  (Sorry if you answered this previously.)

2.  PageLines has a Twitter Bootstrap built in already, which I think conflicts with what you're trying to do.  The tabs code we have should work within the tabbable tabs-left class you're using, provided you have the CSS.

 

Here's what I tested in my site, which worked fine, as our standard tabs. See it here: http://www.epicurus.com/members/test-accordion

[pl_raw]
<div class="tabbable tabs-left"><!-- your Twitter Bootstrap code -->
[pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"]
[pl_tabtitle active="yes" number="1"]Title 1[/pl_tabtitle]
[pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle]
[/pl_tabtitlesection][pl_tabcontentsection]
[pl_tabcontent active="yes" number="1"]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
[/pl_tabcontent]
[pl_tabcontent number="2"]
<img class="pl-imageframe" src="http://www.epicurus.com/members/wp-content/uploads/2013/06/avocado-mint-bruschetta-thumb.png" alt="bruschetta" />
[/pl_tabcontent]
[/pl_tabcontentsection]
     
[/pl_tabs]
</div>
[/pl_raw]


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

As a last resort, you could try using css to fix, reducing the width of the tab content to see if it pushes up to the right side of the tab. - http://screencast.com/t/Stq4VplpM

 

.tab-content {
    backgroundnone repeat scroll 0 0 #F5F5F5;
    width90%;
}

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
hkust_itsc    0
hkust_itsc

Hi James,

 

Thanks for the solution.  The tabs now work as expected! although I still can see the same problems in Rob's link which demonstrated that the problem was not only the result of the style customization of my site.  Thanks for the help anyway.

 

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Happy to hear it's resolved!


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • ppotent
      By ppotent
      Any chance of a pagelines table plug-in coming? I know that the use of short codes and bootstrap can achieve this, but I can't seem to find any easy/visual editor way of doing this. There are table plug-ins around for wordpress, but honestly, they are pretty clunky. I'd pay for a tables plug-in, given how much I would use tables if I could.
       
       
    • nandorj78
      By nandorj78+
      I checked the demo for the new bootstrap theme (http://themes.pagelines.com/bootstrap/) and I really liked the slider on it. I suppose it was not done using 'impulse' or 'flick slider', was it? How was it done?
    • micstepl
      By micstepl+
      is Bootstrab (http://getbootstrap.com/ ) kompatible to PL5? how to install most fitting?
    • respectgb
      By respectgb+
      Hi,
      I'm having problems with bootstrap popovers being cut off the edge of the browser. I'm using the latest version of dms (2.2) and this problem occurs on all browsers tested. Please can you let me know how we can fix this?

      Cheers

    • brightonkeller
      By brightonkeller+
      For some reason my Tabbed content isn't working correctly (see this page - click on all tabls)
       
      It could TOTALLY be the shortcodes I've got in there but I wanted to see if any of you could pinpoint the issue faster than I could. Any help would be must appreciated. 
       
      attached is a screenshot of what I see.
       
      And here is the code I have in the edit html...
      [pl_raw][pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle active="yes" number="1"]Currently Obsessed[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]gifts for him[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="3"]Office // Desk[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="4"]PLAID TREND[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="5"]GIFT IDEAS[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="6"]baubles[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="7"]FUR VESTS[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] [show_boutique_widget id="122328"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] [show_boutique_widget id="201724"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="3"] [show_boutique_widget id="203968"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="4"] [show_boutique_widget id="201832"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="5"] [show_boutique_widget id="176320"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="6"] [show_boutique_widget id="203960"] [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="7"] [show_boutique_widget id="176328"] [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs][/pl_raw]
×