Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mbreese1

Slabtext links?

Recommended Posts

mbreese1    1
mbreese1

Is there am easy peasy way to make SlabText lines individual links? When I tried to add code the the lines it just disappears the text.

Please and thanks!
Bree

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger    158
beardedavenger

I'll have to look into adding that as an update or something in the near future.


Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mbreese1    1
mbreese1

So you do not have any ideas on how I could do this just by adding some code?

Share this post


Link to post
Share on other sites
beardedavenger    158
beardedavenger

You can't. Those words are automatically picked up and wrapped with spans with JS so no there's no way to enter a link because the script takes it out and wraps with with slabtext span.


Something big is coming for DMS + photographers.

http://fotostheme.com

 

Nick Haskins & CO - New home for all of my PageLines Store products! 

http://nickhaskins.co

 

Better DMS - News, Tutorials, and Tips

http://betterdms.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mbreese1    1
mbreese1

Ohhhhh. Lol, I *do not* play with js... yet :)

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nuovait+    0
nuovait

I added an option (with a settings option) to link the entire div.

If you like I can send you the code

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Rob Thomas
      By Rob Thomas+
      For some reason the main site of my multisite has lost the functionality of its blog page.
      http://imagesoferoticism.com/blog/
      If you click on a non-link post (i.e. not the links Pageline allows you to set up in the "Format" menu when you edit the post, or video, etc, but set as a "Standard" post), you get no content and a page that only shows a comments field (e.g. "Leave a reply"). If you go into "edit" the post, the content shows up. But not under "view post." 
      I have toggled to all non-Pagelines themes and it works fine in twenty eleven, thirteen and fourteen. It does not work in any Pagelines theme (e.g. postpins, DMS, iBlogPro, etc.). This appears to be confined to this blog. None of the other blogs on the multisite are affected. I have tested with all of the plugins turned off. No effect. 
      Debug only returns the following message: 
      Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /www/wp-includes/functions.php on line 3411
      Interestingly enough, I played around with the Permalinks. If you set them to default something interesting happens: the "Blog" item in the menu will no longer go to the "Blog" page. It will go to the "Home" page, even though the posts page is set to the "Blog" page and the Front Page is set to "Home" in Reading. Also, this one part that becomes broken when you switch back to default Permalinks works fine when you are in the visual editor but not when you log out (then you get the Blog link going to the Home page). 
      For posts with actual content, you can test those titled "Smut Capital of America" or "Some Problems with Linda Williams' "Hard-Core Eroticism" which are posts 7 and 8 down, respectively, since the others are just video or linked content. Yes, this is my porn studies class. So, for example: http://imagesoferoticism.com/smut-capital-of-america/ 
      I test my sites at the beginning of the semester and this definitely wasn't a problem before. However, that could mean this happened anytime between the end of August and now. It's too bad I didn't notice earlier. Normally, if something doesn't work, students won't say anything. So, I have to be on top of things or they use it as an excuse not to do work. It's important that I get this working as soon as possible. 
      I tired enabling Legacy Mode on the blog. This allowed the content posts to show up as showing full content on the Blog page, but then the newer posts that use the "link" and "video" functions from PL do not work. I also tried using PostLoop or PostPins, same result. I may have to put the content in myself and use the Legacy settings as a way to at least get things up quickly. Not sure what else to do. 
      This is a Multisite hosted on Flywheel. Also, I tried deleting the cache. No change. 
    • greatthingsllc
      By greatthingsllc+
      I have used the NavBar (Content Width) with blue background color selected.   The Parent Links are not clickable, only the child links.   I have tried with "Activate DropDown on Hoover" both selected and unchecked. 
      Only the NAVI (Content Width) allows the parent links to be clickable, but you can not select a background color.    The background color is a requirement from the end user.
      Thanks!
    • nevil120
      By nevil120
      Hi everyone,
      I have my website ****. 
      Today I am facing some strange problem. All the website links work on desktop platform but not on mobile or tablet devices (Except links from widgets). Can you help me out with this?
    • tom0360
      By tom0360
      I have the same issues with top navigation links being removed when adding submenu. I seen this post on the forum but don't see the Drag and Drop or Header areas in the pagelines admin area.  Has this been removed or is it possible that as a admin but not site owner I am not seeing these options. I really would like to have both the top navigational links clickable. I am using hover to display the sub-menus
       
      http://forum.pagelines.com/topic/22062-parent-page-cannot-be-clicked-on-nav-bar/
       
       
      Link to the site I am working with: http://www.exhibeo.com/
       
       
      Thank You
    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
      Why the words linked in the posts arenít linked in the post excerpt in the blog page?
       
      Example: 
       
      The post: http://www.blogdeinfraestructura.com/prueba-feedburer/
       
      The blog: http://www.blogdeinfraestructura.com/
       
      Is it possible solve this?
       
      Sorry for my bad english. 
×