Jump to content
Sign in to follow this  
jamesbliss

Pagelines demo home page - question re sections and font awesome

Recommended Posts

jamesbliss    0
jamesbliss

Hi, quick question about the Pagelines demo site. 

 

Page > http://demo.pagelines.me/ uses boxes to display the following topics; SEO Tuned & Social, Tons of Addons, Responsive Design, etc., under the "Professional websites for the rest of us" section. 

 

These boxes each use an image. I see that the image is set in the Box Setup Options (using upload image, etc.).

 

My questions is; can I use Font Awesome icons (using a shortcode) instead of a regular image in this place?

 

Screenshot attached. 

 

Thanks. 

post-50131-0-78835300-1369498003_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi James,

 

I don't think you can replace the image with Font Awesome, but, I do think you can implement that in the box title or excerpt. Unfortunately, I've not used Font Awesome, personally, but it should be applicable to the title, as a prefix.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
jamesbliss    0
jamesbliss

Thanks for the prompt response, Rob. 

 

I guess I'll have to create images from the Font Awesome icons I want, and upload them to use. 

 

If anyone else knows of a hack to use Font Awesome icons in place of the image, I'd be interested to hear it. 

 

Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Apologies... Probably best to use an image; certainly easier.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • John Olsson
      By John Olsson+
      We're often working with ACF (https://www.advancedcustomfields.com/) that's great for user experience in the backend, 'cause we don't want out clients to be in the editor to much.
      So we want to be able to use shortcodes in the editor fields, regardless of section, THIS WOULD BE SO GREAT. Is there a way to fix this, it should open up som much more functionality.
      In ACF, the shortcode is for example: 
      [acf field="field_name"] ...for example, I want to att field_names value to display in a section, i understand I can make it in embed and so, but I want it in titles and options, the whole range.
      I know I can build my own sections, that we've done, but it's not very effective, and thats what PL5 is about.
      Any ideas on this, can Pagelines take this in the core? I guessing there are more than just ACF out there who can use this.

    • jojoking
      By jojoking+
      I have to admit to being baffled.
      I'm trying to embed a video (from my WP media library) within a WP post using the videobox section shortcode.
      The shortcode section popup only allows two items to be configured - the section type, in this case videobox - and a unique id. There's no URL or other parameters such as autoplay or loop which are available within the Pagelines editor.
      Whatever I put in the unique ID makes no difference to what is shown which seems to be a default video with stars or white noise on a black background.
      I assume I need to define this ID somewhere else, or maybe WP has done it for me?
      HELP!
       
      PS This is the page source generated when a shortcode is added within the WP post editor
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_1675853156" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="1675853156" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="280414138" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/plugins/pl-section-videobox/default.mp4?r=280414138" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#280414138')[0].load(); </script> </div> </div></div></section> </div>  
      If I add a videobox section using the Pagelines page editor the page source generated includes my video:
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_udvu4uz" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="udvu4uz" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="429558737" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/uploads/2017/04/HIHWelcome.mp4?r=429558737" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#429558737')[0].load(); </script> </div> </div></div></section>  
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.anewbeginning.com the "toggle" function mysteriously stopped working.  I have tried all browsers, tried disabling plugins, removing all the relevant CSS but still cant understand why it isn't working.
      The toggle is placed on this page: http://anewbeginning.com/?page_id=15965 and http://anewbeginning.com/?page_id=10779 but it does not display.
      On my other Platform5 websites, that exact code works fine: see here http://4aa.d11.myftpupload.com/?page_id=123
      Code is the same. Please help, thank you!
    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


×