Jump to content
create

Feature images disappeared since framework update

Recommended Posts

create    0
create

Hi there.

 

I have recently updated Pagelines on one of my websites and since the update some of the Feature images have disappeared. When you initially load the page the Feature image seems to briefly appear and then disappear leaving a black box where the image should be.

 

So far I have tried inspecting the Feature images and they all seem to be okay and load fine with the file url.

 

The feature images on the home page load and view fine, it just seems to be every other page in the site that isn't working.

 

Here are some useful links then you can see what is going on...

 

http://www.cherpont.com/holiday-information/

 

http://www.cherpont.com/fishing-rules/

http://www.cherpont.com/gallery/

http://www.cherpont.com/fishing-information/

 

Grateful if anybody can offer any suggestions.

 

thanks

 

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi james

Please try with:

#cycle {  overflow: visible !important;}

I hope this will be resolve the issue.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
create    0
create

Good work batman!!

That did the trick. Why did it happen in the first place and will I always have to add that extra code for it to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi, 

 

It probably happened due to a conflict in CSS code from one version to the next. Once added to your Custom Code, it will remain there and you shouldn't have any additional problems.

 

@batman - well done!


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi @Rob

Thank you very much, always a pleasure for me... help and keep learning.

:)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • dfsdafd23
      By dfsdafd23
      I'm using features on the landing page of my website. My issue is that when the page loads the feature slider will resize itself every time. I've tried to tinker around with the layout of the site (static, responsive, %, px) and with the source images (not to big, the actual size) but it doesn't help. Any tips? 
       
      Here's a video of how it looks:
       
      https://dl.dropboxusercontent.com/u/766689/Features.mov
       
       
      Website URL: test.andersaagesen.dk
      Framework Version: 2.4.4 w. child theme
      WordPress Version: 4.2.1
      Plugins in Use: simple css lite, pagelines security patcher, contact form 7, backWPup
      Server/Host: unoeuro.com
    • chambermv
      By chambermv
      The features images are not displaying properly. The first image is blank and the second displays this script: if (document:)document.getElementbyld("divcb6b4a52").style.height = (441-440)+"px";
       
      There should only be 8 images to display, but it adds two images before that are blank and have that text I indicated.
       
      Website:
      http://chambermv.org/
       
      Platform Pro
    • avstrati
      By avstrati
      Hello 
       
      We've recently added the top rated Word Press translation tool WPML to our Website in order to translate our site into a second language. Everything worked like a charm, except one thing: the PlatformPro features. 
       
      Our home page was designed in English with the features slider and some text, using what is now the Select Feature-Set for Posts & 404 Pages option so that we could custom create our features. The features are tagged as default-features so that they may be selected to appear in the scroll. The thing is, we cannot translate them. 
       
      Can someone please help me figure out a work around please?
       
      Many thanks
      Kristina
    • vicdesotelle
      By vicdesotelle
      see of feature slider at http://wildbeyondexpeditions.com/ 
       
      1- how do i change position of feature slider text from left side to bottom of each pic? 
       
      2- how do i change font size of feature slider text? 
       
       
×