Jump to content
Sign in to follow this  
erin-wsk

Content loading from the left

Recommended Posts

erin-wsk    10
erin-wsk

I've built a site on pagelines framework for a client and she works with an ad network that requires a bar at the top for advertising. I've tried the script in numerous hook locations but nothing seems to help. When the page loads, the content flys in from the left. When I disable the ad, it of course quites. I spoke with the ad network and they said nothing in their code would cause this and it was an issue with the theme.

 

Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

When I load your site on my browser (multiple times), I don't see the issue. The content loads as it should (not from the left). Which browser are you using?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
erin-wsk    10
erin-wsk

It looks fine in firefox but is happening in safari and chrome (both current versions).

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

To troubleshoot your issue, please deactivate ALL active non-PageLines plugins and see if the problem persists.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, I've also tried on a mac in firefox/chrome and safari to test for you. I can't see the ad at the top of page flying in the from left, it just seems to load into the container at the top of page.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      I'm getting an issue on page load with the status 'Waiting for urls.api.twitter.com' on http://www.johnhibbs.me/ which is causing a problem when trying to edit the site. 
      Anyone else getting this?
       

    • photomom86
      By photomom86+
      I just purchased the DMS framework and the Sophistique child theme. I am needing help with setting the content or body font size... the content in a blog post only.
       
      I have the global font size set to 18px and then I have this custom code in the custom css area
       
      body{ font-size:22px !important;}
       
      but this code also changes the font size of the Sophistique contact bar... which I do not want. Anyone know the code to only change the font size in the blog post content area only?
       
      Or vice versa, I could set the global font to 22px and then use custom code for the contact bar font in custom css.
       
      I've tried to use the chrome developer tools to figure this out to no avail. Thanks!
       
      url is stagegecg.com
       
    • thwarted
      By thwarted
      Folks,   We're adding the finishing touches to an iBlogPro v1.2 site and have come up against a small issue with the Translate Content on Scroll style for Canvas Areas:   [Canvas Area] > Area Styling > Scrolling effects and sizing > Translate Content on Scroll   It creates a pleasingly modern appearance BUT when the browser is windowed and set wider than it is tall, the parallax effect causes the Canvas contents to fade and become obscured by the next object down the page moving up when you start scrolling. Even when the browser window is made taller, the object below begins its transition up the page far too early, leaving the bottom part of the Canvas always obscured and never visible.   I was wondering if this effect had any UI properties or other configuration? I don't mind editing the code that makes it work, but would rather have some pointers from you guys first.   (Incidentally I have no way of knowing precisely what version of DMS I'm using. Is there an 'about' page detailing everything I have installed? I've seen plenty of references to DMS 2 but the only version I can find by looking at the theme entry is iBlogPro v1.2.)
    • bloom1creative
      By bloom1creative+
      Hey chaps
       
      I think I've mentioned this before but not made a dedicated topic.
       
      I often save sections out to remember them, which works often and well.
       
      I do find however about 20% of the time I fear for my life when I add a saved section to a page, and upon refresh the section appears blank, and all the linked ones are also then blank and I will need to remake the whole thing.
       
      There seems to be no pattern to this and I have multiple sites hosted across the board, ranging from MAMP, Heart VPS to Fasthosts shared hosting.  This error occurs on all these platforms, which at a guess I would say the database table that stores the data suddenly some how loses it.
       
      I would provide a screen shot/video but I have literally described the error and feel this wouldn't make anything any clearer.
       
      So, to summarise.
       
      1. I create a section, add the elements I want.
      2. Save it as 'section2' lets say.
      3. Add it to 5 more pages, all looks fine.
      4. Create a few page templates.
      5. Could be related - I then often unlink these templates that contain saved sections.
      6. Add a saved section to another page, and refresh.
      7. Viola, 'section2' is blank along with all the instances of 'section2' on my site, and needs to be recreated.
       
      Like I say, about a 20% occurrence, not a one off though.  
       
      Also worth noting when I was using Voyant child theme, after I updated it all my saved sections were wiped also.
       
      Any guidance or workarounds / fixes for this would be very helpful as I'm tending to avoid using these where possible now to avoid losing all my hard work.
       
      Thanks
    • Borgner
      By Borgner
      Hi!
      I have just started to work with Pageline DMS and am trying to get my site up and running.
      I have started with the iBlog theme as start.
       
      The problem i have is that on my frontpage i have the posts showing like a normal blog...  I want them to show as full content but they show up as excerpt.
       
      I have in wordpress basic settings configured to show the full content of posts. But still it shows only the excerpt..
       
      In DMS i am using the WP content/Loop section to display my posts...  But i cant find any setting there to switch to Full or Excerpt..
       
      I have also checked in site settings...  But i cant find where to configure it...
       
      my site is     http://www.hebk.se
       
      Hope you can assist me with this problem!
       
      Best regards /Mikael
×