Jump to content
Sign in to follow this  
pmmyers

website won't load css

Recommended Posts

pmmyers

greetings!

 

I am trying to install pagelines on a second site and the framework loads on the admin panel but the css is not loading the theme. 

 

url www.farmcookkauai.com/wp

framework version 2.4.1

wordpress version 3.5.1

plugins (all disabled)

host:webhero.com

 

This solution worked for my other website, thank you, http://www.pagelines.com/forum/topic/26865-site-loads-frequently-without-css/#entry157259

 

but it does not work for my current one.

 

Thanks!

post-49815-0-43861000-1367986182_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, try going into settings>permalinks and re-saving your permalinks. Also try going to Pagelines>site options and saving your settings afterwards, this will force the LESS to re-compile.

 

Let us know if that works or if you need further assistance.

  • Like 1

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmmyers

Thanks for the options, I tried both of these, resaving the permalinks and the site options per your advice and neither option worked. 

 

If you have any other thoughts, please let me know

 

I already trashed the wordpress folder and reinstalled and same results.  I was wondering if I should atrash the entire content in public_html folder to purge it? Since this is a new site, I am not worried about losing content at this point of the process. 

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

The solution from the other thread should resolve your issue, if this isn't working, can you go to Settings > Permalinks and select the Postname option and see if this resolves the issue.

If it doesn't, can you go enable PageLines debug mode, which can be done by going to PageLines > Site Options > Advanced. 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmmyers

Hi,

I tried the postname option and it did not work.

I have enabled the Pagelines debug mode.

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

From what I can see from your debug information, this problem is related to your server configuration. You have the following issues, which can cause issues with PageLines.

 

PHP Magic Quotes gpc : Yes (bad)

PHP memory : 40

PHP User : Posix functions are disabled on this host!

 

You will need to contact your web host provider and ask them to resolve the issues above.

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmmyers

Thanks,

Is there any thing else I should tell the web host provider when I pass on the message? 

Thanks again for looking into this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem and keep us posted!


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pmmyers

Hi, I spoke with support for the web host, they got it to work by changing  they said their server defaults to 2 meg of memory and that was the issue, they upped the memory limit in the php.ini file?

Anyway, thanks for troubleshooting this through with me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem, happy to hear your issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      every since Chrome introduce scroll anchoring (see chrome://flags) blog posts on my page start scroll automatically as soon as the user scrolls down a bit. It is super annoying and I don't know exactly what triggers the incompatibility with Chrome's latest feature that is supposed to improve usability.
      Since I don't know what causes it (Pagelines, or a Plugin), I would like to disable the feature using a CSS override that Google describes as follow:
      "Scroll anchoring aims to be the default mode of behavior when launched, so that users benefit from it even on legacy content. A CSS property overflow-anchor can disable scroll anchoring in part or all of a webpage (opt out), or exclude portions of the DOM from the anchor node selection algorithm. This property supports the following values when applied to an element E:
      overflow-anchor: auto (the default value) declares that the DOM subtree rooted at E is eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E. overflow-anchor: none declares that the DOM subtree rooted at E is not eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E." Do you guys happen to know how to use that property with the ROOT element so it applies to the whole page?
      Thanks
      Michael 
    • wyo22ski
      By wyo22ski+
      Hello,
       
      I'm basically a designer and understand a little on how to change CSS, etc., so please excuse my ignorance...  I recently upgraded to the newest platform from the DMS and my old DMS theme no longer functions.  I'm trying to replace the image slider that my Horizon Photography Theme (Nick Haskins) had created.  The Impulse image slider seemed the closest to what I need, but there are problems.
      It seems the the Impulse section for sliding images defaults to the image width, no the height.  I can change the Impulse stage height and width, but this does nothing to the internal content.  For instance, if I change the height to 200 pixels, the image remains the full width and only shows a cropped section.  I would like the ability to change the Impulse height, and have the image height fit space. 
      I've put this custom CSS in, but again, this only controls the stage height of Impulse:
      .pl-sn-impulse .pl-impulse-cell .cell-wrap, .pl-impulse-container, .owl-stage-outer {
        width: 100%;
      }
       
      Any suggestions welcome.  Thanks 
×