Jump to content
sedique

Feature Won't Go Away in Blog

Recommended Posts

sedique    0
sedique

For some odd reason the feature images keep showing up in the blog page. How do i get rid of them, they don't go away and i disabled them from showing but they still remain.

 

Looks like this (picture might not make much sense): post-19010-0-19894400-1367709938_thumb.p 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi sedique

Please go to

Pagelines > Site Option > Blog and Post 

and select in "Post Thumbnail Placement "

Where should the theme use post thumbnails?

If you want to get rid deselect the option.

See the "Note",  Note: The post clips option only applies when magazine layout is selected.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
sedique    0
sedique

I disabled it and i still see the pictures. Any ideas what to do next?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

In your image above, there are no featured images being displayed but either the Feature/QuickSlider section is being displayed. You will need to disable this section, you can do this by going to PageLInes > Drag & Drop > Page Template > Blog


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×