Jump to content
Sign in to follow this  
dreamsight

Content Not Showing

Recommended Posts

dreamsight+    8
dreamsight

Hi Nick, what i'm trying to do is replace the standard category page with a tabber page where you click each post and it will show with your section all on the one page, which is more or less what i'm assuming Tabber was built for! Sounds great, however i've typed in the title and post ID's into the correct place and they're not showing the content?

 

It does work with Posts aswell as Pages, right? What am i missing?

http://1065641547.n588565.test.prositehosting.co.uk/training/

 

this is the page im working on ( the one in the menu is the one im trying to cross over )
 

Look forward to getting on with this feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight+    8
dreamsight

Okay, I've noticed it shows with Pages, so i will convert the posts over to pages and do it that way. Just to clarify, it will only show the content from pages and not posts. Resolved ;) love the feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • charrabennett
      By charrabennett
      First when I installed this I got a fatal error
      Then I refreshed Pagelines and got another entire set of errors (see attached screenshot)
      then I refreshed again and got a smaller set of errors. (see attached 2)
       
      Rather than explain the errors I took screenshots for you.
       
      Your advice oh great one.
       
       
    • dreamsight
      By dreamsight+
      Hi Nick, my knowledge in css is enough to get me by but every now and then i hit a wall - this time it's the blue hover color on the tabs? I've got everything in the tabber looking how i want through the CSS but can't seem to change the hover color (blue), look forward to hearing back!
    • erin-wsk
      By erin-wsk
      I use this section quite a few places and all my sites, the first tab/page is open on loading. That is currently not happening on my site. I've tried disabling plug-ins and it's still not helping. Any thoughts/help? Thanks!
    • glynt
      By glynt
      HI all,
       
      I have made a hideous mistake.... I noticed a new version of a section that I have (tabber) so I downloaded it.  I tried to upload the new version and received the message that the folder already existed.  So I deleted the folder through my FTP and I uploaded it again.  This time I got the message that it had installed correctly but it is not available in my 'your added sections' and is not working on my site.  I've tried 'refresh store' and I've refreshed my cache but it is not there...
       
      Can anyone help me get it back??
       
      Thanks,
       
       
       
      Glyn
       
      (pagelines framework 2.4.1)
×