Jump to content
benmaru

Images not displaying after creating gallery

Recommended Posts

benmaru    0
benmaru

Nick,

 

The images that I upload as a gallery within a project do not display on the project page.

 

I did the following:

  1. Create project
  2. Add media
  3. Upload images
  4. Create gallery from images
  5. Close out of the media library
  6. Update project

Do I need to have more than one image in the gallery?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • cstudio
      By cstudio
      How do I control the lightbox effect on the plugin "popthumbs"?  On mobile, it opens up much to small then when expanded it opens to large.  I would like to control the the lightbox to like 90% of the viewer window but I can't figure out how/where to control that.
      Site example

       
      Thx
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have noticed that all thumbnails on www.michaelkummer.com are scaled down in CSS or HTML, rather than on the backend by Jetpack's Photon. See https://db.tt/vNJCn7Gh and https://db.tt/3ZpkHM7G. 
      Any idea why Pins sets the image width and height to something much larger than what's shown on the screen? Is there any way to fix this so that Photon can do a better job in rescaling the images on the backend before they are delivered to the browser?
      Thanks
      Michael 
    • FRevi
      By FRevi+
      I am trying to achieve a gallery (Envira Gallery plugin) that spans the full width of a page, within Platform 5 theme. Can't figure it out.
      The page should look roughly like this: www.frankrevi.photography/envira/favorites-2 (maybe minus the title, that's another story). This is a standalone gallery page and not part of my site. Nothing links to it.
      But instead it is this on the real page: www.frankrevi.photography/favorites.
      Currently I have the gallery in a Pagelines Framework Content section. My framework content wrap is set to unwrapped full width. I'm using all 12 columns. In Pagelines Settings, my Layout/Nav Content Width is set to 100%.
      How can I get the gallery on the real page URL to be the full page width please?
    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      I'm using the boxes section on a local development site to play around with some options, and running into an issue.  
      Have the following settings for the boxes:
      Type: Images/SVC Media on Top Image Appearance: Standard/Default Image/Icon Width: 280px Image Opacity: 100% Each of my box images is 280x150 in size, but the result of the image on the box is a strange zoomed-in, cropped square (see attached).  I looked to adjust border properties via CSS, but couldn't find a fix.  What solutions are out there?

    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I received our monthly Alexa report, and it pointed out that there were missing alt tags on EVERY page on our site. Upon closer inspection, it looks like the QuickSlider which is used for the scrolling banners at the top of the site doesn't bring in the alt tags. Recently, you made a change to the RevSlider to allow images to have "alt" tags. Can you do that for the QuickSlider too?
      Thanks.
×