Jump to content
Susan

Features Image Black/Blank

Recommended Posts

Susan+    1
Susan

Hello.

 

I am using PageLines Framework 2.4.1

WordPress ver. 3.5.1

 

Everything was fine and working perfectly.

Suddenly, Features on Home page, with 10 images, has stopped working. The number icons show on bottom of Features screen and they cycle through, but images are showing as a black screen.

I am most grateful for your assistance. Here is the page:

http://www.curryforstatesenate.com/

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there

 

Looking in the source code of your site the images aren't even showing - http://screencast.com/t/gnwwbywoX

 

If you go into the features tab, are you able to see the images in the list? http://screencast.com/t/hMJmOyBBnDc

 

If you do, go into each slide and re-save, see if they then show up on the front end.

 

If that doesn't work, have you added anything in the last few days like a plugin? Script since this started happening? If so, deactivate to see if the images comes back.

  • Like 1

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Susan+    1
Susan

Hi James --

 

I am most grateful and appreciative for your assistance. I do have one other question, but first I would like to report.....

 

You were right -- the images did not show in the Features panel.

I had to put each one back again; for some reason, even though they existed in the Media Library, the upload wouldn't take from there -- I had to retrieve each one from my hard drive.

 

I do have another query though -- even though, everything is back, the second slide overlaps the first (then disappears) on load -- I tested this on FF, IE and Chrome -- does it on each browser. Might you know what I need to do do to fix this? It is quite jarring on load.

 

Many thanks....

Susan

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Susan,

 

You're welcome :-)

 

There's a code snippet to stop that stacking of the slides from happening. Add the following to your custom css box in Pagelines>site options>custom code

#page #feature-area {
                overflow: hidden;
        }

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Susan+    1
Susan

Hi James --

 

that fix works perfectly in FF and IE -- but Chrome is still persnickety about it -- I purged and emptied all caches several times before writing this to you -- it's not that slide 2 "overlaps," per se, it kind of hangs at the bottom of the frame of slide 1 before disappearing:

http://www.curryforstatesenate.com/

any thoughts are very welcomed....

 

Susan

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Susan,

 

I've checked in chrome on a mac, but it seems to be sliding through ok on there. If you could take a screenshot of what's happening your end for us to have a look at, we'll see if there's anything else we can suggest to fix.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Susan+    1
Susan

Hi James --

 

It's the next morning and Chrome is perfect now, too. Admittedly, Chrome *is* that way at times -- and needs several more hours to catch up to what changes were implemented.

 

I am all set. Many, many thanks for your guidance and your expeditious replies to me:-)!!!

 

Susan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved, we appreciate it.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • cdagesse
      By cdagesse+
      So this has happened 2x and Godaddy is telling me its an issue with Pagelines not them.  
      Website: dcd.auto
      Cant login and nothing seems to fix it, i have tried to disable theme and plugins but still causing issues
       
      any ideas?
    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • dfsdafd23
      By dfsdafd23
      I'm using features on the landing page of my website. My issue is that when the page loads the feature slider will resize itself every time. I've tried to tinker around with the layout of the site (static, responsive, %, px) and with the source images (not to big, the actual size) but it doesn't help. Any tips? 
       
      Here's a video of how it looks:
       
      https://dl.dropboxusercontent.com/u/766689/Features.mov
       
       
      Website URL: test.andersaagesen.dk
      Framework Version: 2.4.4 w. child theme
      WordPress Version: 4.2.1
      Plugins in Use: simple css lite, pagelines security patcher, contact form 7, backWPup
      Server/Host: unoeuro.com
    • chambermv
      By chambermv
      The features images are not displaying properly. The first image is blank and the second displays this script: if (document:)document.getElementbyld("divcb6b4a52").style.height = (441-440)+"px";
       
      There should only be 8 images to display, but it adds two images before that are blank and have that text I indicated.
       
      Website:
      http://chambermv.org/
       
      Platform Pro
    • avstrati
      By avstrati
      Hello 
       
      We've recently added the top rated Word Press translation tool WPML to our Website in order to translate our site into a second language. Everything worked like a charm, except one thing: the PlatformPro features. 
       
      Our home page was designed in English with the features slider and some text, using what is now the Select Feature-Set for Posts & 404 Pages option so that we could custom create our features. The features are tagged as default-features so that they may be selected to appear in the scroll. The thing is, we cannot translate them. 
       
      Can someone please help me figure out a work around please?
       
      Many thanks
      Kristina
×