Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JesseMann

No Scroll In Twinshot

Recommended Posts

James B    436
James B

hmmm, do you have minify css checked in Pageslines>site options>advanced? If you do try disabling the minify and then clearing the cache and seeing if that has any effect at all.

 

If it doesn't have any effect I think the best course of action would be to disable and delete twinshot and download a fresh copy from the store and reinstall, in case there was a corruption or something with the original one you've installed. I've just tested a twinshot on my site with all your video urls you posted earlier and it's showing up fine with the scroll bar. So it's not the videos which are the problem - http://screencast.com/t/VqJgscrzuiTX


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I dont have minify, but i checked it and unchecked it just in case. no luck. i deactivated twinshot, and reactivated it... no luck. can you download it and upload it as a plugin? thanks for your continued attention and patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Yes you can. If you go into Pagelines>store>your added sections - http://screencast.com/t/hw1yUyKPW and hit deactivate. Then go back into Pagelines>store>your added sections and you'll see there's now an option to activate or delete. Hit delete to remove that version of twinshot- http://screencast.com/t/MygGrJrquI9

 

Then you can either download a new copy from the Pagelines Store inside you wp site again, or if you've purchased the section you'll be able to download a copy from your launchpad account (http://www.pagelines.com/launchpad/)

and then upload in Pagelines>store>sections>get new sections>upload


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I followed your directions step by step and I still have the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I reinstalled pagelines from scratch, still the same issue. looks like the settings were saved though... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

If you could set up an admin level log in for us, we'll log in and take a look for you to see if we can see anything else that's going on or get it to work for you.

 

If you'd like us to log in please email login details to hello@pagelines.com along with a link to this forum post, so whoever's online at the time can tie the login with this forum post and follow the thread.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

Awesome will do thanks. Im working on getting my settings back from default and ill send them your way. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Ok looking through your site it seems like you have the same minify error showing as detailed on this post - http://www.pagelines.com/forum/topic/26183-twin-shot-looks-different-in-chrome-and-firefox-no-scroll/?hl=pagelines%20twinshot%20scroll

 

Do you have any form of security blocker or whitelist service at your host which would be preventing access to certain files or that's minifying content? The previous client had to remove some files from their whitelist inorder to get it functioning correct.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I use mediatemple... i dont have any service that i have installed. would it be under security?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I saw that post and it looks like the software she was having issues with worked on my site. Id show you my admin control pannel but i cant figure out how to upload attachments to this post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

What exactly would I be looking for? There is no whitelist program...

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

I looked up "minify" and it doesnt show up in any of their help databases or forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

Can you tell me exactly what I should say in my support ticket to media temple?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

I am able to recreate your issue, as was one of our developers. Therefore, I have reported this as a minor bug in the tracker.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

This isn't a minor bug to my client. What is the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

Is there nothing I can do to get the scroll functionality for twinshot as in the demo?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

Danny's placed this into the bug tracker now so this will go over to the developer team who will take a look to see what could be causing this. Danny was able to replicate the problem where the scrollbar isn't showing, unfortunately I wasn't. The scrollbar on my site is showing on the twinshot unit, the only difference I can see between mine and yours is a js error on one of the twinshot files, but I'm unable to see what's causing the error on the file 'responsive-containers.min.js?vers=3.5.1'.

 

Looking in your debug information I can see a couple of things that I'll need to check with our core team to see if they could be the cause this error or not, as soon as one of us has more information on that we'll post back to advise further.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

Hey Guys - Any update on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, I've not managed to get any further with this yet unfortunately, I will chase this weekend for you. There's not been an update on the bug report yet.

 

I can't remember if we tried this in the end, but did you try removing the 4 minified files from the twinshot mentioned in - http://www.pagelines.com/forum/topic/26183-twin-shot-looks-different-in-chrome-and-firefox-no-scroll/page-3


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
JesseMann    0
JesseMann

Deleting all of the files that say minify did work to get the scroll bar... but the interface is not as sexy on mobile now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, ok that's a start. I've seen our developer has been working on a fix today, which is currently being tested to see if this fixes it completely. As soon as we get the all clear I will update you, unfortunately he's not online at the moment for me to double check, but I'll know more tomorrow.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

I have the developers new test version to send you to try to see if this resolves the problem for you. Can you please DM me your email address so I can send it to you directly.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • tecjaseplym
      By tecjaseplym
      I have just upgraded to DMS after reading the documentation thinking that Twinshot as mentioned would be perfect for displaying videos.  I cannot find this section/plugin anywhere? Please advise.
       
      http://docs.pagelines.com/tutorials/using-sections 
       
       
    • rud10
      By rud10
      Good Afternoon.
      I am wondering if anyone can help assist me with the TwinShot section I installed on my site - pastamore.co.uk - earlier on (gallery section). At the moment there is a superfluous abundance of space underneath the section. I tried shortening it in Firebug and it seemed to work, but all that was available to copy and paste into the custom CSS area was 'element.style height: 58px;}', which I knew wouldn't work. I tried to use the Firebug information and came up with some alternatives based around:
       
      #twin-shot .pl-flicklisting-wrap .span4 .mCustomScrollbar _mCS_1 {height: 56px;}
       
      It doesn't work, and plus also as well too I preempt problems when I want to add further videos, and therefore need the space under the section to fluctuate. Any help would be a Godsend.
       
      Many thanks.
      Rudi.  
    • tinsky
      By tinsky
      Website URL:   http://www.jacmus.com
      Framework Version:  V2.4.1 Pro
      WordPress Version: WordPress 3.5.1
      Plugins in Use:  I have deactivated all of them and still no change
      Server/Host:  Certified Hosting.
      Details: I've just started using twin shot and want it to appear on my main page.  Its appearing, but when I use Chrome, the selections of the videos are on the left with no scroll bar so at the moment with only 3 videos, the 3rd one disappears and when I look at in Firefox the selection of videos its at the bottom of the video.   I am using the latest version of chrome and firefox.
       
      I did have an issue earlier where the javascript seemed to have an issue and i had my hubby check it at his work and he had the same issue.  But this has begun working.  (I think it was a server provider issue for our internet as they use Telstra there too.
    • julius
      By julius
      Hello!
       
      I just bought TABBER and TWINSHOT,
      my goal is to build a membership area for a video-course.
       
      This is the site
      http://member.entschluesselt.com/member-area
      (work in progress...)
       
      But for now, I have 2 *unresolvable* problems:
      1) the (test-)videos do not load correctly
      (tried with chrome, firefox, safari. somtimes ist works but mostly not)
      (to test I made 3 different Twinshot gallerys on the first 3 Tabs: member area/ Start / Modul 1)
       
      2) even though I put a DIFFERENT Twinshot gallery on every Tab (at least on the first 3 tabs to test....)
      when I swich between the Tabs the Twinshot gallery stays just the same!
      (instead I sould see a different TwinShot gallery on each Tab)
       
      On the pagelines support a guy looked into the site,
      and said there might be a js problem, and that I should ask here...
       
      I dont have any other plugins installed
      (its a subdomain of a multisite installation).
       
      Can it be that there is a conflict between tabber and twinshot?
       
      It would be GREAT if you could find out!
      If there is a solution, Tabber + TwinShot would make an AWESOME member area !!!!!!!!
       
      Hoping for your response
      greetings from Italy
      Julius
    • opportunex
      By opportunex
      OK, so no matter what I do the "first video" in TwinShot always defaults to the vimeo player even if it is clearly a youtube video.  I have tried it with the "main_video_id" set as well as not set (should default to the first video in the list).  Everything work great as long as the first video in the list is actually a Vimeo video.  If it is a YouTube video, it will launch the Vimeo player and error out (because vimeo knows not what to do with a Youtube vid).  Any ideas??
×