Jump to content
Sign in to follow this  
cmurway

Quick question regarding font

Recommended Posts

cmurway    0
cmurway

Hello,

 

  Sorry to be a pain..lol. My font is set to "century gothic" and looks fine on all browsers on XP (I.E. 8 & Chrome) but on Windows 7 & 8 (I.E 10 & Chrome) it comes up "new times"....any suggestions?

 

Thanks my site is www.craigmurwaycfc.com

 

Sincerely,

Craig 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Craig,

 

I'm not seeing this issue on my system. However, I am on a OSX and not Windows.

 

http://cl.ly/image/0T023Z2x2T3D

 

Can you provide a screenshot similar to mine above showing what you're seeing on Windows 7 and 8.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmurway    0
cmurway

Hi Danny,

 

   Thanks for the reply. The screen shot that you posted is exactly what I see I in Windows 7-8...which is "not" Century Gothic...the nav bar is times or something else....even though it says it is...it's not.

 

Here is a screen shot of what it is supposed to look like (on my xp)

 

http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/cmurway/screenshot.png

 

Thanks again.

 

Sincerely,

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Craig,

 

The font is rendering correctly on IE10, Chrome and Firefox on my machine, with Windows 7.

 

How did you select the Century Gothic font?  Are you using the GoogleFonts plugin from our Store?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmurway    0
cmurway

Hi Rob,

 

 

You are getting the same font that is in my screenshot? I don't get it on mine.(only XP) hmmm..I use the settings that are in pagelines. Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmurway    0
cmurway

I just downloaded the google fonts plugin from you store...will check it now. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

See the screenshot from Chrome on Windows7.

 

This could simply be a setting. 

 

You can probably fix the issue by upgrading to PageLines Framework Pro and using our GoogleFonts plugin to add more fonts to your site.  The Pro edition has great font handling across browsers, and the font plugin adds over 650 wonderful fonts to the Typography list.

 

If you write to hello@pagelines.com, they can let you know if there are any current specials or discounts available. They'll be in tomorrow morning in the business office.

 

post-6-0-36478900-1367174494_thumb.jpg


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmurway    0
cmurway

Thanks! I will definitely be upgrading....love Pagelines and love my site!!! Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Anytime!


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmurway    0
cmurway

I changed the font to helvetica for the time being and works fine all browsers & operating systems...will use that for the time being until I upgrade. Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

You're very welcome.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×