Remove Feature Link When No Link Specified

6 posts in this topic

Hi All,


Just doing some customizations for a client and we're a bit baffled on this one. We're using a number of different feature sets throughout the site. None of which have any URL's specified in the features and they're all set (apart from the front page ones) for no text... Just a straight image.


On all the pages except the home page (the ones with text), they all show as links / clickable even when no url is specified for any of the slides. 

Does anyone have any ideas as to how we can stop these showing as clickable.


See here for an example:


Any help would be greatly appreciated.

We're using Pagelines Framework latest release and wordpress 3.5.1





Share this post

Link to post
Share on other sites

Hi Justin,


This looks like a minor bug, which I have reported.


In the meantime, what you can do is add:




to the "Feature Link URL" field, this will do nothing, adding # only will move to the top of the page.

1 person likes this

Share this post

Link to post
Share on other sites

It has, as it is no longer reloading the page, but the cursor and link is still there. Thats the best band aid we can provide until this minor bug is fixed.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Ah.. was expecting the cursor to vanish :) That's cool :)

Let me know if an official fix is released please and my client would rather there be no cursor change.





Share this post

Link to post
Share on other sites

I think the fix would  be listed in changelog for whichever version the fix is implemented in. :)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Can't Activate Pagelines License
      By unifeyed+
      I am unable to activate Pagelines with my License key. All plugins and Wordpress are up to date. Says the url and key don't exist, but I am using what's on file in our Pagelines Account. Can't make any changes on the front end. 
      Please advise
    • Pagelines (old version) not showing up in my Account
      By davidcosgrove+
      I need to download the old version of Pagelines - in one of my WP dashboards it shows that 2.4.6 is available - but it is not showing up in my Account.
      Please help.
      Thank you!
    • Major Problems
      By almanada+
      2 year DMS Framework Dev Member here:
      Nothing is saving on our websites, our Key is no longer registering, emails have gone unanswered.  The DMS theme seems to be overall malfunctioning.   I just want it to work like it worked last week again please. Also, based on our your website is looking, it's also falling apart. Please Advise ASAP!  Our clients have a much shorter temper with us, because we actually offer a way to contact us.  We have reinstalled the latest theme over and over. 
    • linking words used in section, to anchors located in other sections
      By cliffordprimer+
      Trying my best to link words in a section to another section on the same page that provides more detail. Is there any way to do this.
      Brand new to pagelines -- using Voyant theme.
    • [Solved] DMS 2 theme not saving changes after publishing, keep getting errors
      By leeresources+
      I keep getting this error :
      Uncaught TypeError: Cannot use 'in' operator to search for 'length' in                                                  jquery.js?ver=1.11.3:2
      r                                  @ jquery.js?ver=1.11.3:2 m.extend.each            @ jquery.js?ver=1.11.3:2 (anonymous function) @ pl.optpanel.js?ver=7ab9c7:283 m.extend.each            @ jquery.js?ver=1.11.3:2 (anonymous function) @ pl.optpanel.js?ver=7ab9c7:282 m.event.dispatch         @ jquery.js?ver=1.11.3:4 m.event.add.r.handle  @ jquery.js?ver=1.11.3:4  
      I have looked at a lot of resolved issues on these forums and nothing has been able to work.
      My changes are not saved after i hit publish and refresh, all the changes I've made disappear. 
      Also i am not able to add backgrounds or any images to the entire site, Rivslider, Quickslider, etc.