Jump to content
Sign in to follow this  
weekendknitter

Swapped out the quickslider for the features slider...now it looks like my site broke?

Recommended Posts

weekendknitter    0
weekendknitter

I changed this, about a day ago. I have no idea what went wrong as this was working properly yesterday and this morning.  This evening, after having a look, it appears to be broken. The organization that I'm keeping this site for just discussed switching from the current .org site to this one at tonight's meeting and now it's broken. The last time there was an update to a plugin, I updated the plugin and it was incompatible with the theme and it broke the site.  I had to fix that. This time, all I did was swap out one slider for the other within the same theme.  I did no theme update or anything else. And it's broken again.  

 

This post contains a screenshot of when it worked:

http://weekendknitter.com/2013/04/14/it-gets-better/screen-shot-2013-04-14-at-6-15-08-pm/

 

Now it looks like this:

http://www.greenbankmill.com

 

I have not touched the site since I changed it and made that post to my blog so I can't say what happened.  

 

I'm using WP 3.5.1.  I was hoping not to have to update to Pagelines 2.4.1 until after the month of May because the organization has a few upcoming important events and I need the site to be accessible until I have time to fix things like this. As it is, our biggest event of the year is coming up and it's broken again for one (minor in my opinion) change. Anyone have any ideas? In layperson's terms. 

 

Thanks in advance. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

Trying to view your css file it shows: http://screencast.com/t/0Mb8F7lkK3

 

Access denied. Your IP address [108.161.190.116] is blacklisted. If you feel this is in error please contact your hosting providers abuse department

 

Looks like your site might have been reported to your host for spam or been hacked. You'll need to check with them as to why you've been blacklisted.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
weekendknitter    0
weekendknitter

Could you try that again?  A moment ago, I decided to just update all the plugins which gave me a maintenance page.  Then, I deleted the plugin that broke it the last time (all-in-one event calendar) and I at least got the same screenshot that is all jumbled up again.  Does it still give you that message?  I have already contacted bluehost just in case.  But I wanted to rule out that you tried during the time I had the maintenance screen.  Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, have just retested but the result is the same. Try deactivating your cache plugin though as that could be masking the changes you just made


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
weekendknitter    0
weekendknitter

I am talking to my hosting provider.  He says the one you have listed there...that's not my ip address and mine isn't blacklisted. He says you are being prevented from seeing mine because the location you are trying to access from has been involved in attacks on WP to their servers.  He said you would need to get rid of malware and then try again before they'd allow you to see my page.  I will try cleaning my cache, however.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, that's not my ip address listed in the error code, is the host able to say if anything was added to the site, any bad scripts etc


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×