Jump to content
octalsound

Unable to remove boxes from template or remove boxes metadata

Recommended Posts

octalsound    0
octalsound

Greetings, 

 

Issue Description:

I'm coming in with a really tough issue and I thought I was pretty good at this stuff but now I can't resolve this issue and it's frustrating me pretty badly and I've searched all over the forums to see if anyone else has had a similar issue. I'm working with the following webpages as examples.

 

  • URL REDACTED
  • URL REDACTED

So these pages are on custom templates called, "Releases Profiles". The pages themselves are child pages of another page: URL REDACTED. The parent page is on a custom template called "Releases Page."

 

So the problem is right above the page title and album art on the album profile pages there are boxes that I can't make disappear at all. I've done everything that I could think of. Basically, I have reason to believe that for whatever any pages I am using under the "Releases Profile" template won't allow me to remove the boxes or change the metadata settings for the boxes settings so that I can remove these pesky boxes.

 

Configuration:

 

- Latest Build of PageLines - 2.4.1

- Boxes Section is main issue

- Other Sections Installed:,Jigoshop, Contentbox, PageLIne GoogleFont, Simply Custom, Soapboxes, Social Counter, Twitter Profile

- Other Activate Plugins Installed: Hooker, Poppy, AddThis Social Bookmarking Widget, amr ashortcode any widget, flare, gigpress, pageline googlefonts, pageline sections, soundcloud is gold, the dropbox plugin

 

 

Troubleshooting:

  • Tried disabling pageline sections plugin and re-enabling it--Didn't work
  • Tried deactivating and reactivating boxes section in "Pageline Store - Coreframework" settings--Didn't work
  • Tried going to page meta settings and disabling boxes and clicking "Save Meta Settings"--Didn't work. Changes don't save.

  • Tried activating "Custom Fields" and deleting boxes custom field--changes don't save after we update.

  • Tried putting no values in the metadata fields for boxes and this doesn't work.

  • Tried inserting   in affected metadata fields per recommendations of http://www.pagelines.com/forum/topic/23970-removing-meta-data-from-posts/?hl=boxes#entry140008. Does not work.

  • Tried changing the parent page of the effected pages from "Releases" to "None" so that it could have no parent page with a custom template. This STILL doesn't work.

  • All other metadata settings will save no problem on these pages. I can hide Twitter Profile just fine. Just boxes WILL refuse to hide for these specific child pages. 

 

I think I have tried everything minus uninstalling the theme and reinstalling it again. You can check out my screencast and see I've tried to do it every which way I can. As you can see with this screen cast when I try to disable the boxes it just simply will not work or do what it's suppose to be doing. 

 

http://screencast.com/t/Rs9xy1lsY

 

 

post-48142-0-33511200-1366080705_thumb.p

post-48142-0-22693600-1366080714_thumb.p

post-48142-0-25623000-1366080739_thumb.p

post-48142-0-58632800-1366080751_thumb.p

post-48142-0-66271700-1366080775_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, looking at the screenshot above, you're looking in the page template area for the boxes section. From the source code it looks like they are in the content-area section of the custom template. http://screencast.com/t/iyXlGTSkf

 

Click on the content-area so it highlights blue, then on the template name and see if the boxes section is in the active list on the left.

  • Like 1

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
octalsound    0
octalsound

I went into default template and hide the boxes from there in click and drag.

Didn't work until I dragged the boxes out of the default template.

Now it works.

Thanks! You saved me a bunch of time. Ha can't believe it was that simple.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

You're welcome, glad you got it working :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×