Jump to content
5500752022839682

no PageLines layout & css, except with Chrome

Recommended Posts

5500752022839682    1
5500752022839682

This blog, created and managed through Pagelines, only appears correctly

 

when browsed with Chrome, as shown in screenshot 1 ("chrome").

 

 

But the current layout disappears with Explorer, Firefox and Safari (on Apple IOS)

 

as you can see in screenshot 2 ("explorer").

 

I've tryed to deactivate all plugins, but nothing changed.

 

I'm sure that is not due to the browsers cache.

 

 

I haven't  found the same issue in the Forum.

post-39368-0-85692800-1366046412_thumb.j

post-39368-0-61326700-1366046429_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Purge then disable the cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

done, but no change occured.

 

besides, the same behaviour takes place

on other computers or tablets

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

ok, thanks.

 

sorry, when you said "disable the cache",

I think I misunderstood.

 

did you mean some "caching plugin"?

 

I had w3total cache but I deactivated and deleted it some days ago, because 

of serious conflicts it was causing (wordpress dashboard disapeared)

 

do you know what are the best steps to fix that 404?

am I supposed to work that out via ftp,

or through file mangement Site control panel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hello

 

It doesn't look like the plugin was removed correctly, it's still showing on the source code for your site, see the bottom line - http://screencast.com/t/XJCeSq5T4FxL

 

I would check via ftp that total cache has been fully deleted in the plugins folder. Did you flush the cache inside the plugin before you disabled it?

 

You can also try deactivating any other third party plugins in case they are affecting the css and flushing your permalinks by going to settings>permalinks and resaving the current setup to see if that has any effect.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

 

I would check via ftp that total cache has been fully deleted in the plugins folder.

 

yes, done

 

 

Did you flush the cache inside the plugin before you disabled it?

 

I am afraid I never did that. How am i supposed to do that?

 

I deleted all suspected subfolders in plugin - by ftp -

 

but the problem is still there

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi again, there's usually an option inside the cache plugin that lets you clear the cached filed before deleting.

 

I think the plugin makes additions to the wp-config and possibly the htaccess, which is why it's working still. See this thread for more details towards the bottom of the page - http://wordpress.org/support/topic/plugin-w3-total-cache-how-to-uninstall-with-no-admin-panel


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

 

there's usually an option inside the cache plugin that lets you clear the cached filed before deleting.

 

oh, yes. Thanks,

 

it's all right. always clear any file from wp dashboard when removin plugins

 

 

 

I know well the thread you kindly link here,  http://wordpress.org...-no-admin-panel,

 

because of the trouble w3total cache gave me. And I had to delete 

 

all the single files, manually... then the dashbord came back....

 

 

Anyway, at the moment  I deleted via ftp all the files.

 

do you think I need to edit wp-config and htaccess?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I am not quite sure what the issue is here but you still have W3 Cache plugin installed or active in some form.

 

http://cl.ly/image/2H0y2q461Q04


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

yes, it seems you are right I could say that by a look

to htaccess and wp-config

 

htaccess: https://docs.google.com/file/d/0B2s3ROXCu962MDU0cmJSUXFvZkE/edit?usp=sharing

 

wp-config: https://docs.google.com/file/d/0B2s3ROXCu962ZW14WmF4VlRtalk/edit?usp=sharing

 

but after cancelling all the stuff about W3 total cacheI have been looking for hidden files high and low and I found nothing...

 

any idea about this puzzle? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Your site is still serving the cached files.

 

the w3 cache rules in .htaccess are serving files from the cache folder in wp-content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5500752022839682    1
5500752022839682

hi everybody

sorry for my lack of feedback on this topoic of mine,

I had to stop my activities for a while... you know...health...

 

It's all right now, I cleaned up htaccess file

from w3total cache code.

 

Thanks a lot : - )

 

ps. do not consider the attached file here

post-39368-0-19351600-1368075638_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thank you for informing us that the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×