Jump to content
Sign in to follow this  
zhonghao

Can't access Store or log in to account from Pagelines Menu

Recommended Posts

zhonghao    1
zhonghao

Hi, I have spent a few days swapping emails with Danny & Catrina via the Help email line and Danny suggested I now post onto the forum. I have been unable to login to my account or access the Store page from the WP-Pagelines Menu. Please refer to the following link for details. Thanks and regards, Richard. http://screencast.com/t/p66To6u2y

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Richard,


Can you provide both your server PHP info, as it is most likely server related i.e. security etc.. - http://codex.wordpress.org/Finding_Server_Info

 

A long with a link to the site in question and enable PL debug mode please, you can enable PL debug mode by going to PageLines > Site Options > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
zhonghao    1
zhonghao

Hi Danny thanks for reply. the PL debug is enabled. The site is www.bodyworksasia.cn  Will send the php info later or tomorrow as now there seems to be something wrong with my server so can not upload the file as stated in the link you provided. Regards, Richard

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

As I suspected, your debug mode shows the following settings are enabled on your server.

 

PHP User : Posix functions are disabled on this host!

PHP Safe Mode : Yes!
PHP Magic Quotes gpc : Yes (bad)
 
These are certainly the cause of your issue, especially safe mode, which has been deprecated as of PHP 5.3.0 and removed as of PHP 5.4.0. Therefore, you will need to contact your host provider and ask them to resolve the following. They can do this by upgrading your PHP version to 5.4.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
zhonghao    1
zhonghao

Interesting - Thanks. I talked about 'Safe mode' with the 'provider' before as mentioned in one of the emails via the help line (maybe it was you ... ?) He informed me that he would not change the PHP version as it is 'still new and untested.....' Maybe I will think about changing provider. I'll get back to him and see what happens now. Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem, happy to help. I have marked the topic as resolved, if you have further questions, let me know.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • gstrahle
      By gstrahle+
      I have a client of whom has taken un-authorized copy of my pagelines installations, configs, and licenses and placed on new server un-accesable to me.  I do not want this client using any part of my page lines membership and products.
       
      Please help me figure out how to de-activate the membership connection and license usage for their site.
       
      Thanks,
      Gary
    • ppotent
      By ppotent
      All of a sudden, my account is on hold, and my order from jul 2016 says that it's failed. What's the best way to contact the pagelines account folks?
    • Rob Thomas
      By Rob Thomas+
      I seem to be having some problems with a multisite I have hosted on DO. I was unable to upgrade any of the plugins or add any new sections, etc. This has been going on for several months now. I get an error "The package could not be installed. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature"
      There is only one site that is using Platform 5 on this Multisite, but, of course, you have to have the primary hosting site activated, as well, in order to perform the updates. I tried refreshing my account and that did not work. When that did not work, I tried deactivating (removing) my account on the primary site on the Multisite (and then was planning to reactivate it to see if that would fix the problem). When I attempt to reactivate the site with my account, the following error is returned: 
      {"success":false,"data":"Too many redirects"} so, yay, I seem to have just made things worse. 
      is it possible Wordfence is causing the first error? I have since deactivated it, but since I can no longer link my account in PL, I cannot test that out. 
      I have two other sites on other servers and I am not having this issue. It is only on my DO server. 
    • micstepl
      By micstepl+
      I copied an existant install
      to a new sub-directory on the same domain all WP & Plugins + new DB Strange to update plugins happened.
      Based on that I disconnected my account & tried to reconnect. I CANT and get this stupid message is there a problem with your servers? or something esse?
    • dahulu
      By dahulu+
      Hi
      I can't find the DMS2 file in my download section anymore (pagelines/my-account). I need the framework for a new customer project.
      I wrote an email to the support last week, didn't receive any answer...
      Please help!!!
      Greetings from Switzerland, Christof
×