Jump to content
Sign in to follow this  
gesnet

Quickslider is not loading (?!)

Recommended Posts

gesnet    0
gesnet

Hello People & Thanks in advance for any light you could bring !

 

I have this terrible problem i cant understand why it appear... 

 

I have 3 different websites with the same Pagelines Lite template and in all of them i have the same custom code and sliders, they are really similar; No new plugins were installed since the Quicslider Worked...

 

Here is what is happening... :

 

the Quickslider wont load... meaning that it only loads a 1000x10px frame, like the one it appears when you wait until the quickslider's image loads... 

 

Detail: None of the quicksliders will load in the entire website:

 

www.gesnetconsultores.com

 

Please, if you know the answer or anything it could be causing this problem i would be really thankfull !

 

Cheers everybody! 

 

Nik

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Nik,

 

I recommend disabling all non-PageLines plugins and see if this resolves the Quick Slider issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • triggerfish
      By triggerfish+
      I am stumped here, The Mega menu drop down menus are going under the Quickslider.
      I have tried the Z-index with no luck..any ideas here would be greatly appreciated.
      http://randbplumbing.ca/slider-test-3/
       
    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hi Everyone,
       
      I am running into an issue with the DMS Professional Tools Plugin. When active I get this error:
       
      Notice: Use of undefined constant CORE_VERSION - assumed 'CORE_VERSION' in /home/ktyner44/public_html/wp-content/plugins/dms-plugin-pro/libs/class.hacks.php on line 53
       
      Please help if you can. Thank you in advance.
       
      Bentley
    • Jeremiah
      By Jeremiah+
      Error: editing.js?ver=930684:5 Uncaught TypeError: Cannot read property 'getData' of undefined
      I have all of the plugins disabled and I still receive the error.
      Page Editor will not load on page.
       
×