Jump to content
Sign in to follow this  
davemoppert

Reader section does not work in IE8

Recommended Posts

davemoppert

The Pagelines Reader Section does not work in IE8.  It only displays the first item in the reader.  Any fixes for this issue?  My client is having a cow... I guess he is one of the few people still using IE8.  

 

- Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, I'll notify the core team and see if there's any fixes available.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • MiraAdmin
      By MiraAdmin+
      Looking for some help on a recently developed issue. Editor will not load. 
      Theme:  DMS2
      Error from:  Chrome - Inspector - console view
      Error message: Refused to execute script from 'http://xxxx.xxx/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/gettext.js/?ver=4.9.7' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
      Occurs on all sites on same server. 
      WP versions to 4.9.5, 4.9.6, 4.9.7 = same behavior. Worked properly on these same versions until 07/04/2018.
      No new plugins. Isolating plugins offers same behavior. 
      Server vendor reports no changes, patches, etc. 
      Server re-starts no impact.  

      Thank you. 
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

×