Jump to content
WarriorII

Use target="_blank" on the main navigation links

Recommended Posts

WarriorII

Hi!

Is there a way of making one of the Main Navigation links (buttons) an external page? (use the target="_blank" on a menu item)

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi Warriorll

On wp-admin/nav-menus.php , click on the link for Screen Options in the top right of your screen. Hidden away in the dropdown there, below the usual Show on screencheckboxes, is another line of Show advanced menu properties checkboxes.

 

Captura%2520de%2520pantalla%25202013-03-

 

Just check the box for Link Target and then all your Menu Items will have the additional option of Link Target : "Same window or tab" or "New window or tab"

 

Captura%2520de%2520pantalla%25202013-03-

 

;)


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
WarriorII

Perfect! - Easy does it.

Thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • greatthingsllc
      By greatthingsllc+
      In Platform 5, Using Framework Section for Content , I have set the hyperlink colors in the CUSTOMIZE section.   However, none of the pages are properly displaying the link colors.   Just defaulting to black, and underline on hover.   I did not see where this would be controlled at the page level or lower
      Site    doritbrauer.com
      Thanks
      Josh

    • bnapoli
      By bnapoli+
      http://731.34b.myftpupload.com/ this website is using the NavPro navigation in Platform 5. It has a lot of menu items, so it breaks to two lines when the window is sized down. What is the media query to make the navigation either a) switch to "mobile mode" at a higher width, or b ) expand the nav into two lines. Thanks
    • nadielp
      By nadielp+
      Hi Everyone,
      I am trying to get a single navigation item to center. I am using a scroll menu in the navigation component of Impulse. I would like to have the item in the center of the page but it defaults right. I tried setting the item to center a few different ways and nothing is working. I added {
        display: inline-block;
        position: relative;
        text-align: center;
      }
      but that didn't work...any help would be appreciated. Site is at http://vetpaw.org/new
       
      Thanks!
      Daniel
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      I just installed and added the Flipper section to my home page and it makes my navigation/menu bar items disappear.
      They do show up again when scrolling down and everything seems normal on the other pages.
      http://yemoonyah.com
      Thanks.
       
×