Jump to content
grette

Half-width clips display as full width posts after upgrading to 2.4.1

Recommended Posts

grette    0
grette

After upgrading from 2.4.0 to 2.4.1, blog in Magazine Layout displays all posts below each other, not 2 full-width posts and the remaining as half-width posts as clips like it should be displayed according to the settings.

 

For every second post there is a slightly larger white space - as if it was two and two side by side posts with a larger space down to the next two side by side posts.

 

No custom code is used. I have tried to change the settings and reload, but it doesn't work - all posts are displayed below each other. Here is a screenshot of the settings I am using:

post-45423-0-17473500-1363707260_thumb.p

 

Other data:

 

Website URL: (Internal)
Framework Version: 2.4.1
WordPress Version: 3.5.1
Plugins in Use: StatPress, Connections, Connections Widgets, Configure SMTP, Active Directory Integration, Dynamic Widgets, Pagelines Sections
 

Kind regards,

Werner

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Werner,

 

Could you try deactivating the plugins to start with, it could be one of them has started conflicting with the new update.

 

If you're confident using firebug check on the script debug to see if it shows any conflicts.

 

If you could also take a screenshot of how the boxes are displaying on the page, that might help us work out what could be happening.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
grette    0
grette

Thanks, James B, for the prompt response.

 

Yes, I am confident using firebug, but unfortunately I am in a Citrix environment and cannot use Firefox. I am stuck with IE8, and that might be the problem also for the display of half-width posts as clips?

 

I have disabled all plugins, but the problem still remain.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Can you enable PageLines Debug Mode and then provide the information please. You can enable PL debug mode by going to PageLines > Site Options > Advanced. Once enabled, go to your website and in the URL add the following:

 

/?pldebug=1

Provide all information that is there please.

 

Can you also take a screenshot of your site where the clips are so we can see the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
grette    0
grette

Can't give you a screenshot now, but here is the debug info:

 

Thanks

Werner

 


WordPress Version : 3.5.1
Multisite Enabled : No
Current Role : Administrator
Framework Path : C:inetpubwwwrootwordpress/wp-content/themes/pagelines
Framework URI : http://10.66.137.222/wp-content/themes/pagelines
Framework Version : 2.4.1
Framework Build : 2.4.1
PHP Version : 5.3
Ajax disbled : Yes
PHP Open basedir restriction : Yes!
PHP memory : 256
Mysql version : 5.5.28-log
Sections DIR : Writable.
C:inetpubwwwrootwordpress/wp-content/plugins/pagelines-sections
PHP type : Cgi-fcgi
PHP User : Posix functions are disabled on this host!
OS : WINNT
Launchpad : Logged in ( grette )
Licence : Dev
Plugins : 6
browser-css/browser-css.php
connections-widgets/connections_widgets.php
connections/connections.php
dynamic-widgets/dynamic-widgets.php
pagelines-sections/pagelines-sections.php
recently-updated-pages/recently_updated_pages.php


« Tilbake

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

You're using a Windows server, which has weird file permissions and folder setups. Windows is not a server platform in my opinion. You also have the following, which should be addressed.

 

PHP Open basedir restriction : Yes!

PHP User : Posix functions are disabled on this host!

It's also very difficult to assist you when the your site is an internal site and we can't see the issue first hand.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • mrhinsh
      By mrhinsh
      Guys,
       When I add a Magazine layout it only shows text based comments and does not render my configured Disqus plugin.
      Can we add the same "comment panel" support to Magazine as "content" uses or am I missing something?
      -MrHinsh
    • fabienfons
      By fabienfons+

      I use the Plug in Yet Another Related Posts Plugin, it appears at the bottom of the Magazines Posts.
      The problem is that Font are too much Big. I don't want to reduce the font size of magazine, only the Font size of Posts generated by the plug in.
      I don't have this issue with the wordpress content, only with magazine...
      An idea ?
    • fabienfons
      By fabienfons+
      Hi,
      At the bottom of the Magazine section, i'd like to hide "next post" and "previous post" displays.
      How could i do that ?
      Thanks !
    • catalinam
      By catalinam+
      Hi lovely Pagelines Forum Helpers!
      I am new to Pagelines as well as coding in general so sorry if this is stooopid. 
      I am reimaging my site www.theunimpossibles.com and I am trying to do a few seemingly simple things using paleness and modifying the lynette theme.
      How do I put a fine key line on the bottom of the dropdown nav? e.g. <hr style="height:1px;border-width:0;color:#e4e4e4;background-color:#e4e4e4”> I want a second nav in grey to site above it but I can't get the grey to go all the way to the top and full width. Is it possible to put social icons in the nav too? How can I make these two nav global but underneath the slider as per below only on the homepage? Is it possible to embed the royal slider onto the homepage? e.g putting the shortcode [new_royalslider id="4"] in the embed area generates the error: [RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query. Is it possible to make the slider, the instagram feed and the hero image on the blog posts full bleed? On the category page e.g http://theunimpossibles.com/category/recipes I would like to change "Posts  Currently viewing the category: "OM NOMS"" to be bigger, centred, and with more padding and only show the words "TOPIC: OM NOMS". Is it possible to remove the extract and put the date underneath similar to:  http://grittypretty.com/category/makeup/? Is it possible to make the post images on the blog posts wider and the text smaller? http://theunimpossibles.com/2015/06/30/amazingly-delicious-paleo-orange-blueberry-almond-meal-scones-with-earl-grey-cashew-cream/?pl_edit=on e.g the blog posts similar to http://grittypretty.com/makeup/the-top-6-office-beauty-must-haves/?  Obviously keeping everything responsive!
      I have been trying to Google all of this but alas I am very very stuck and would appreciate any help!
      Kindest,
      Catalina
       
    • Audun MB
      By Audun MB+
      I added [post_tags] to my magazine layout, but every post shows with the same tags (see screenshot, after "Stikkord":). They have different tags.

       [post_tags] works as expected in the Framework content section, this is an issue with the Magazine section.
×