Jump to content
kareemtaylor

Huge space between post title and post body (screenshot)

Recommended Posts

kareemtaylor    0
kareemtaylor

Hi,
 
Not sure what went wrong here, but there's a huge space between the post title and the body, in every single post and page. It's weird. I have before and after picture.

 

This is before: http://kareemtaylor.com/wp-content/uploads/2013/03/BEFORE.png

This is after: http://kareemtaylor.com/wp-content/uploads/2013/03/AFTER.png

 

I made a Pagelines edit and not sure where the change occurred. 


Thank you for your help.

 

Kareem

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

The space is coming from the FB Social Plugin. Can you please deactivate the Sharebar in Drag & Drop and see if to goes away?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
kareemtaylor    0
kareemtaylor

Completed. The space is still there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kareemtaylor    0
kareemtaylor

It was indeed a bug in the FB Social Plugin, and not the Sharebar. I deactivated the FBSPI and the space was removed. Problem solved. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • Jared Smith
      By Jared Smith+
      I haven't figured out how to get the "Sync Loaded Item" option in templates menu of Platform 5 to stay checked. It doesn't give me an option to save settings when I select it, and when I select it then click off the editor, it unselects. Also if I select it before loading a template, it doesn't stay checked there either.  Whats going on?
    • Simon
      By Simon
      WordPress 4.7.1 was released on 11th January.
      It introduced a new bug that stops certain filetypes from being uploaded.
      This bug unfortunately stops users from uploading SVGs with the Platform 5 builder.
      In the meantime if you need to upload an SVG or have any other image upload issues then please try this plugin that bypasses the mime checks that were introduced.
      https://wordpress.org/plugins/disable-real-mime-check/
       
      Link to trac ticket: https://core.trac.wordpress.org/ticket/39550
      EDIT: 4.7.2 has been released without the fix. Fix is now slated for 4.7.3
    • mrhinsh
      By mrhinsh
      Guys,
       The ProPricing plugin does not seam to render shortcodes.

       
      I am using WP-Types, and as you can see the shortcode is rendered in the "Elements" but not in the "ProPricing".
      Can we get a fix?
    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      Why have all the defaults changed on boxes section?
      How do I get me images back up?
      Strange...as I add a new boxes section and all the images appeared like magic but when I save and refresh the page the images are returned to icons...
      https://www.hibbslupustrust.org/challenges/
      @Andrew @Simon Help!

×