Jump to content
Kedark

Not load all the graphics page

Recommended Posts

Kedark+    0
Kedark

Hi, I have a problem and do not know where to look for a solution, hence the request for help. In Mozilla Firefox does not load all the graphics page after page scroll appears whole. Does anyone in this meeting? It is highly annoying. Maybe there is an option of dynamic loading content, which can be turned off. The request for help. Thanks in advance,

Regards, Kedark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kedark+    0
Kedark

This happens in different ways, mainly happens with Mozilla - figuratively all images to load but the "reloaded" with the mouse wheel (in Mozilla) if doładowywały dynamically. Completely with what I do not know it is bound. Also pictures everywhere only loads after this "reloaded" with the mouse wheel. Link http://saiks.nazwa.pl/SAIKS/strona-internetowa/aktualnosci/

This is just an example of any loop but this is also written on a regular page in the editor (which is the text + graphics - of course there is only recharged graphics like in the example above)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You have the 'lazyload' plugin installed and activated and its doing exactly that. It loads the images as you scroll.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kedark+    0
Kedark

Thanks a lot .. how could I miss it ...! Regards, bows .. K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • rsmm
      By rsmm
      I've figured out how to turn a single section into a plugin by looking at the code for the PL Next Box. And this loads into DMS with no problems.     
      Here's an example of the header
      /*   Plugin Name: SMS Spacer   PageLines: true   Version: 1.0.0   Section: true   Class Name: SMS_Spacer   Filter: component   Loading: active */ class SMS_Spacer extends PageLinesSection { //do section stuff } However, I have yet to figure out how to load in a pack of sections from one plugin. Is this possible?
       
      Am I posting this message in the most applicable forum category?
       
    • jagipson
      By jagipson+
      I was curious why our video is loading so slow on our site we are working on http://pharmacistrecruitersusa.com/
      When its finally up and running it runs smooth, but until it loads it just a blank white screen. This is just a sample video as well, low quality. Its going to take forever to load when we get a better quality video in place of it.
       
      So why is it taking so much time to load?
      Is there a program or settings you suggest to make the video load quicker?
       
      I used after effects to render out my mp4 and then used a convertor for the webm and ogg
       
       
    • outtareach
      By outtareach
      Installed and updated the plugin and could barely use wordpress.  I did a scan and the speed was a D, I deactivated it and deleted it and now performance is better and backend loads better.  Uninstalled all other plugins til I got to that and it is what was slowing site down.  Just wanted to let you know.
    • acutservizi
      By acutservizi
      Hi, i'm sure this is a lower-than-average question.
      I've tried to understand how iboxes work but i can't get out of it. I don't know where and how to add the image to "images" media type iboxes.
      Can you also tell me what attribute should i change to modify mouseover backcolor for "icon font" media type
      Thank you
       
    • gesnet
      By gesnet
      Hello People & Thanks in advance for any light you could bring !
       
      I have this terrible problem i cant understand why it appear... 
       
      I have 3 different websites with the same Pagelines Lite template and in all of them i have the same custom code and sliders, they are really similar; No new plugins were installed since the Quicslider Worked...
       
      Here is what is happening... :
       
      the Quickslider wont load... meaning that it only loads a 1000x10px frame, like the one it appears when you wait until the quickslider's image loads... 
       
      Detail: None of the quicksliders will load in the entire website:
       
      www.gesnetconsultores.com
       
      Please, if you know the answer or anything it could be causing this problem i would be really thankfull !
       
      Cheers everybody! 
       
      Nik
       
       
×