Jump to content
  • Similar Content

    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • webbdo
      By webbdo+
      Hi,
      In the social links Twitter shows 404 error in the API. Example:
      "GET http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://www.webbdo.se/cybe…onday/&callback=jQuery1113017799108568578959_1449307004771&_=1449307004772 "
      This on all posts that have the "social links" and Twitter included.
      See example: http://www.webbdo.se/cyber-monday/
      How can it be fixed?
       
    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      I'm getting an issue on page load with the status 'Waiting for urls.api.twitter.com' on http://www.johnhibbs.me/ which is causing a problem when trying to edit the site. 
      Anyone else getting this?
       

    • maggiebbass
      By maggiebbass
      Can anyone help me get twitter cards set up, or point me in  the right direction? I've seen a lot of how to's floating around, but none are specific to the DMS user, so I'm running into the problems because whereas the benefit to the DMS is the lack of needing to code really, but all the directive I have on installing it involves adding code someplace, and I'm not sure how to do this. I've set up my jetpack as described below, and I even have JM twitter card plug in--which I really thought was solving the problem. No matter what though, when ever I try to link or post t twitter is just posts a link as it always has. No picture of anything. Any advice on what to do would be great!
      https://dev.twitter.com/cards/cms-integration
    • Keith Vaugh
      By Keith Vaugh+
      Hi All
       
      I am trying to implement a twitter widget using the twitter code in a morefoot section on www.magva.com
      It should be appearing in the middle widget but as you will see, it appears during the loading and then disappears again.
       
      Anyone any ideas on why this might be?
       
      The only custom CSS I have for the morefoot section is:
      /* this changes the colour's in the morefoot and the font-size */ #morefoot { background-color: #404040; } #morefoot .widget { color: #ffffff; } #morefoot .widget-title { color: #ffffff; font-size: 92%; }  This is the code that I am getting from the twitter site:
×