Jump to content
Sign in to follow this  
joyjet

Twin shot dead space problem

Recommended Posts

joyjet    0
joyjet

Hello,

I have a strange problem with twin shot in that it leaves a dead space under the video and description that cant be filled using the settings and i cant remove. please see image to see what i mean. can anyone help? thanks so much.

http://d.pr/i/Qo2M

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, do you have the twinshot in a small space like a sidebar? Is it possible take a look at the live site.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

The issue is that TwinShot is supposed to be used with multiple videos and not only one video. If you're only using one video, I don't really see the point in using TwinShot?

If you add more videos to TwinShot the background in video description should fit correctly.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
abzurda    0
abzurda

I have the same problem, im using twinshot for a single video cause is the only way that i found to make my video responsive, cause whit features or boxes the video doesnt display correctly in all the browsers or mobiles, so there´s a way to quit the blank space? or any other suggestions on how to embed a video and make it responsive? Thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • meanmcbean
      By meanmcbean
      Hi, I've been reading things in the Forum, but so far haven't found an answer to the problem I'm having with Twin Shot in DMS.  I loaded two videos (the URLs, the thumbs, the Featured Video URL) and all that shows up are the thumbs and titles for each video.  No video shows.  I downloaded the only Twin Shot section on launchpad that is available (V1.1.3).  Is there a Twin Shot download specifically for DMS?    Attached is what I see...  Any help will be appreciated :)  Also, here is the URL http://northamptoncountydems.com/videos/
       
       
       
       
    • Sourena
      By Sourena
      I tried to localize RapidTabs today but I could not do it. I translated the POT file and placed "rapidtabs-fa.po" and ""rapidtabs-fa.mo" in the section's folder but it did not work. I copied the sections folder to my child theme's folder but it did not work either. 
       
      Any suggestion?
       
      (By the way, RapidTabs was not in the above list. That's why I chose TwinShot.)
    • Sourena
      By Sourena
      I did not have any problem with TwinShot until tonight when I changed the YouTube videos I had there. The new videos do not load. 
    • pazyluz
      By pazyluz+
      found the element but cdnt make it work. Tried every possible combination of gadgetry and elements including this:  .pl-videogallery-wrap .pl-flick .bd
       
      here's the latest thing not working:
        
      .mCSB_scrollTools .mCSB_dragger .mCSB_dragger_bar element.style {
        line-width: 30px; }  
      help please!
       
      http://www.clearheartcoaching.com/lgbt-end-of-life-video-blog/
       
       
×