Jump to content
Sign in to follow this  
netmorerealtor

Add border messed up the responsive layout

Recommended Posts

netmorerealtor

I have a simply responsive layout like this.

 

The problem is if I try to add a 2px border all around class "block_bkgd", it messes up the grid layout.

 

What is the best CSS tips for fixing this problem?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Try this  structure instead.

 

<div class="row">
	<div class="span8">
		<div class="block_bkgd">
			<h3>Weekly Promotion</h3>
		</div>  
	</div>
	<div class="span4">
   		<div class="block_bkgd">
   			<h3>Call-To-Action</h3>
   		</div>
	</div>
</div>

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
netmorerealtor

Thank you, I will give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Let us know if that worked for you :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • stijnxo
      By stijnxo+
      Is there a way to disable the responsive function of your iBoxes?
      I do not want all iBoxes underneath each other on mobile, is there a way to fix columns or group boxes?
      I use them for small links and want them to stay next to each other, see attachment
      Please let me know.



    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • lionel1
      By lionel1
      Hi,
      I use on my home page " impulse module " but when i look on my iPhone the image is cut and not responsive .
      i only have this problem with this module not with the other one .
      thanks for ur help
      website / www.elonakane.com 
      Lionel 
       
×