Jump to content
Sign in to follow this  
katiepoo

Image not showing when pasting URL to faceboook.

Recommended Posts

katiepoo    0
katiepoo

Hello!

 

Any ideas why there is no image preview when I try to post the site I just made to facebook?

 

I have the featured image set, and yet, there is no image preview!!

 

SITE:  www.bethanyrowland.com

 

Thanks in advance.

post-11541-0-58213700-1361735100_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Katie,

 

I don't use Facebook personally so not entirely sure but you do have the Facebook OG option enabled?

 

You can find the option in PageLines > Site Options > Header & Footer > Facebook Opengraph and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • MissT
      By MissT+
      Regarding the 'global option' mentioned by Simon in this previous post (to turn off the facebook opengraph data if you are using another plugin that provides it) ...where is this option? I don't seem to be able to find it.
      Many thanks in advance.
       
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      I'm sure this is just user fatigue...but where is the setting to delete the Facebook button in the Splash section of Teamwork? You'd think it would be in the Splash area, but it seems
      to be hiding elsewhere!  You can barely see it... I didn't even notice it until I changed the image. 

    • Jeffrey Salim
      By Jeffrey Salim+
      When trying to activate the Facebook Plugin, using the Bootstrap Theme under Platform 5, the following Fatal Error occurs:
      Parse error: syntax error, unexpected '[', expecting ')' in /wp-content/plugins/pl-plugin-login-facebook/libs/fblogin.php on line 35
      If anyone has any advice, it would be greatly appreciated...
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jujutanada@gmail.com
      By jujutanada@gmail.com
      Hi,
       
            The facebook follow button on the watermark section suddenly stopped working, I think after updating pinspro to 1.2.1. How do I fix this?
            here is a screenshot:
       
      [attachment=2653:fb_error_screenshot.png]
       
×