Jump to content
Sign in to follow this  
rowin

Post nav / pagination function

Recommended Posts

rowin

Hi There,

 

Hopefully someone can give me a technical support.

At the moment I'am searching for 1,5 hours to fix it..

 

Allright this is the problem.

 

On my website the pagination / post nav function works great:

post-42633-0-58814800-1361228970_thumb.j

 

Because I have my developer editon of pagelines I work on an other website of myself:

http://www.internetmarketing-advies.nl

 

Now I also want the page nav / pagination function on my other website.

I don't know why he doen't show up on this page: 

http://www.internetmarketing-advies.nl/seo-blog/

 

These are my settings:

post-42633-0-77464900-1361229208_thumb.j

 

post-42633-0-57219600-1361229293_thumb.j

 

I use the same settings on the diffrent websites.

Somebody who knows the answer?

 

 

Rowin.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Hi,

 

Please go to Dashboard > PageLines > Page Options > Blog Page > Page Setup.  Scroll down and see if you have Hide Post/Page Pagination hidden.

 

If the page is a static blog page, which it seems to be, check on the page itself under PageLines Meta Settings for the same thing.

 

Should you find it checked in either location, uncheck it.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
rowin

Hi Rob,

 

Thanks for your answer.

It doen'st work yet.

 

It is a "category" page, so you can see over here:

 

post-42633-0-89689500-1361299766_thumb.j

 

When I am clicking on "Meta" there are my settings:

 

post-42633-0-73293000-1361299832_thumb.j

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
rowin

And for sure, when I am looking in my themeplate settings, the are:

 

post-42633-0-70699000-1361300406_thumb.j

 

So, I don't know what to do at the moment????

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

The setting is there, but the pagination section is not showing when you visit a category page, yes? If that's the case, please try deactivating all active non-PL plugins to see if the problem persists.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
rowin

Thanks for your answer.

This is also doen't fix the problem....

In my url the "category" is now back, because this where a plugin.

All my plugins are on deactivate, except "WP pagenav", but my pagination nav menu is nowhere.

My url category page

http://www.internetmarketing-advies.nl/category/seo-blog/

Hopefully someone knows the answer. On my other website it works fine, but on this website it doenst work. All the settings and html/css are just origineel....

Share this post


Link to post
Share on other sites
rowin

Stupid me.....

Problem fix!

I forgot "settings > read > blogpages show max > set to 3

Thanks a lot people for support!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi Rowin

 

Glad you got it sorted, thanks for letting us know :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×