Jump to content
Sign in to follow this  
johnwildes

"No Public Twitter Messages"

Recommended Posts

johnwildes    1
johnwildes

Hello everyone,

I know whitehouse is deprecated...but if there's someone who could help that would be great.

 

I have setup a twitter account reference in GLOBAL OPTIONS and in the location where it would display the twitter feed, it shows "NO PUBLIC TWITTER MESSAGES" ...this is not the case as the account is PUBLIC and I've just posted a new tweet to it...how can I troubleshoot this?

 

Thanks

john

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi John,

 

This could be related to a number of things such as:

 

Server configuration/Hosting environment such as shared hosting 

IP by Twitter is banned/blocked

The theme may be at fault

 

Due to WhiteHouse Pro being deprecated, I think the best course of action would be to contact our helpdesk and enquire about upgrading to PageLines Framework.

 

**Update, read through this topic, you may be required to edit the twitter code so it points to the correct api link.

 

http://wordpress.org/support/topic/no-public-twitter-messages-1

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • webbdo
      By webbdo+
      Hi,
      In the social links Twitter shows 404 error in the API. Example:
      "GET http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://www.webbdo.se/cybe…onday/&callback=jQuery1113017799108568578959_1449307004771&_=1449307004772 "
      This on all posts that have the "social links" and Twitter included.
      See example: http://www.webbdo.se/cyber-monday/
      How can it be fixed?
       
    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      I'm getting an issue on page load with the status 'Waiting for urls.api.twitter.com' on http://www.johnhibbs.me/ which is causing a problem when trying to edit the site. 
      Anyone else getting this?
       

    • maggiebbass
      By maggiebbass
      Can anyone help me get twitter cards set up, or point me in  the right direction? I've seen a lot of how to's floating around, but none are specific to the DMS user, so I'm running into the problems because whereas the benefit to the DMS is the lack of needing to code really, but all the directive I have on installing it involves adding code someplace, and I'm not sure how to do this. I've set up my jetpack as described below, and I even have JM twitter card plug in--which I really thought was solving the problem. No matter what though, when ever I try to link or post t twitter is just posts a link as it always has. No picture of anything. Any advice on what to do would be great!
      https://dev.twitter.com/cards/cms-integration
    • lbhansen
      By lbhansen+
      I am working with a very basic site, solely for the purpose of learning how DMS and various section work. The most exotic aspect of the site is that I installed WhiteHouse Pro 6.
      http://playground.lbhansen.com 
      Unlike all other sites I've dabbled in, this one is missing the Fixed area. Is that a feature of WhiteHouse Pro 6?
      The site is also missing the red top bar (is this the fixed area) that is shown in the sample.
       

×