Jump to content
elijahworkz

Sharebar problem

Recommended Posts

elijahworkz    1
elijahworkz

I have no buttons for facebook, twitter or google+ on my sharebar. I have them turn on in the pagelines settings. Only pinit and buffer buttons show. Twitter shows as link and facebook and google+ are just not there at all.

 

my website is calvarynovoross.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

There showing for me ?

http://d.pr/i/o2Pf

 

Has the issue been resolved ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
elijahworkz    1
elijahworkz

Hi Danny,

 

I checked in a different browser and it does show up. The problem is in Chrome. I don't have any caching plugins and turned off adblock. I don't know if it just my chrome or a general chrome compatibility problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The browser I imaged above was in fact Chrome for OSX, I recommend you see if you're using an old version of the browser and see if that resolves your issue.

 

If it doesn't resolve your issue, I recommend contacting the Chrome support.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
elijahworkz    1
elijahworkz

I have latest versions of chrome both on my Ubuntu PC and Windows 7 laptop - same problem in both. I was wondering if anyone else had the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

I recommend you contact the Chrome support team, as this most likely a browser related issue rather than a PageLines one.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No Problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
stormyplanet    0
stormyplanet

I know this issue was resolved, but for anyone else who has this problem that the above solution doesn't resolve, I may have another answer.

 

This was happening to me even with no plugins active. The cause of the problem was having the Ghostery browser plugin active (Note: browser plugin, not Wordpress plugin), which blocks ad networks, behavioural data providers, and any companies interested in your activity. In your case, it may not be Ghostery but a similar browser plugin. 

 

After disabling Ghostery, all the sharing buttons appeared.

 

Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×