Jump to content
wphostmanaged

Error in Header and Footer

Recommended Posts

wphostmanaged    0
wphostmanaged

I have a test site with only the Pagelines lite theme and the plugin Landing Pages installed

 

When pagelines is active I get an error in the header and footer of every landing page.

 

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, ‘Array’ was given in /home/setupabl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 406

 

 

Any suggestions on getting rid of this?

 

Thanks…


Managed WordPress Hosting!

No Hassles - No Headaches

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

I have a few questions:

 

What happens if you deactivate the plugin?

If you go to Dashboard > PageLines > Store, is the PageLines Sections plugin installed?

Do you have FTP access to your site?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
wphostmanaged    0
wphostmanaged

The Landing Pages plugin is for creating squeeze pages and list building.  It creates a custom post type. 

 

If Pagelines is active Regular WP pages and Posts show up correctly but the landing page post types show the error.

If any of the default themes like 2012 are active regular wp pages, posts and the landing page post types show up correctly.

 

So it's just an issue with Landing Pages and Pagelines.  The only other suggestion I've received was to set the wp-config to not show errors.  

 

Yes I have ftp access.


Managed WordPress Hosting!

No Hassles - No Headaches

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

All of the PageLines products are built according to WordPress API standards and do work with the majority of plugins out there. Therefore, if you're having an issue with a third party plugin, I recommend you contact the developer of plugin.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

This is the 2nd post from you in 2 days asking the same question, both times you were asked if the error happened with the plugin deactivated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Hello,
      I have an older site that was built using PageLines several years ago (prior to the release of DMS). I wanted to leverage some of the power of your new PL5 plugin but the theme prevents be from adding any generated custom sidebars to the theme (through the drag and drop interface) and does not allow me to add any PL5 sections/containers/etc to the header or footer. Is there any way to easily override that or am I stuck only using PL5 in the content areas of the site?
      Thanks so much for the help!
    • JP
      By JP+
      Hello,
      How can you set the translations with platform5, the parts that are not in pages or posts? Texts and images…
    • Houston Haynes
      By Houston Haynes+
      OK - folks - back with another nit... The "back to top" link works - BUT - it's only active (i.e. clickable with the associated action following) when the mouse-over hovers over the footer area of the page. I did a quick change of the z-depth (to -1) and nothing made a difference. Any thoughts on how to make the *entire* back-to-top icon hover-able/actionable? Thanks!
       

    • romanondrasek
      By romanondrasek
      hi all, I have some trouble using PL5 on my site. 
      I used plugins for event calendar (event on) and plugin (timetable responsive scheduler for WP) for schedule (classes) in the gym.
      The problem is, that post from this 2 plugins are shown without menu in header and footer. (I setup header and footer) in the page editor for all type of page. 
      When I create a lesson, it creates posts with slug (I have a slug "lekce" & event for events).
      I try to edit the post with PL editor, but editor is not opening on the post.

      Do you have some idea where should be some problem? Thanx so much.
      here are links for the sites :
      site with schedule :
      http://www.myfit.cz/rozvrh/
      site of one of the class (pilates)
      http://www.myfit.cz/lekce/pilates/
      site with calendar :
      http://www.myfit.cz/kalendar/
      7 side with one event from the calendar :
      http://www.myfit.cz/event/pilates-instruktor-akreditovana-licence/?ri=1
      when I have my site on DMS2 it was working :-(
       
       
×