Jump to content
8216az7373

Menu

Recommended Posts

8216az7373    0
8216az7373

Frameworks 2.4

Web site: www.kinetixgroup.com

Issues: menus

I have drop down menus on the site, however you don't see any drop down menu on an iPad.

Why don't the drop down menus display on iPad.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8216az7373    0
8216az7373

Did  you try it on an iPad?

 

The drop down menus are working on an iPad?

 

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Yes, that image is taken from my iPad, the drop downs were working fine. What version of iOS and what browser are you using, I was using Chrome and the latest version of iOS on an iPad 2 and iPad 3.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8216az7373    0
8216az7373

Im using the latest version of iOS on desktop Mac, the latest version of OS on iPad 4, latest version of Safari.


When I look at it using chrome I do see the drop downs ,but they are from a past version of the site. It is not updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi

 

You really need to deactivate w3 super cache and leave it off for the time being, its still showing it's active on the site.

 

http://screencast.com/t/QbQcljmGl

 

This could be masking the results, we could well be why we're not all seeing the same thing. The W3 super cache plugin generates static html files from your site, so instead of viewing the live site you're viewing a saved version etc.

 

I can still see the drop downs at this point in time.

 

 

post-91-0-57031700-1361582969_thumb.png


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
8216az7373    0
8216az7373

I read up a bit on how to deactivate W3 super cache and felt it was a bit beyond my experience if something went wrong. So, I did not do it.

 

I might have to find someone that knows programming to do it for me. That way I wont cause even more problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi, ok, otherwise you could backup the fully site first so you have a copy, then deactivate the plugin etc


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.
    • Jarek
      By Jarek+
      How to make the Impulse menu sticky?
      Here is a site that seems like it is doing just that: http://www.manhattanperiodontist.com/
      Here is the site I am working on: http://boeriu.digitalvector.com/ 
      I have no problem showing the menu at the bottom, but when scrolling up it does not stick.  I tried to add Nav Pro menu but when I do that, it just shows on top and no matter what I try is not working as I want it to.
      Any suggestions?
    • Dave
      By Dave+
      1) Toggle menu on mobile devices does not work properly, combination Chrome 56.0.2924.87 with Android 6.0.1

      2) Mobile / Default Menu > Set the primary/default navigation for your site. This will be used in the pop out mobile menu and as the default in navigation sections. Does not work.
    • David
      By David+
      We are building a long-page scrolling site with Pagelines 5. Our menu is made with # links that go to a container's unique ID, e.g. container_ux7al6g
      This works, but it doesn't look great in the menu. Is it possible to assign a 'nice' # link, e.g. /#solutions ? 
      We used to do this in the DMS2 platform through a workaround, but that doesn't seem to be possible now. 
      Any suggestions? 
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      I just installed and added the Flipper section to my home page and it makes my navigation/menu bar items disappear.
      They do show up again when scrolling down and everything seems normal on the other pages.
      http://yemoonyah.com
      Thanks.
       
×