Jump to content
suerama

Media uploader not working in Chrome in content area

Recommended Posts

suerama+    2
suerama

I'm working in Pagelines 2.4 and Wordpress 3.5.1

 

I am unable to upload images in the content area in Chrome (however I can in Firefox). I go through the upload process and nothing appears in the content area. I can however, upload images to boxes and features.

 

I tried disabling all plug-ins to no avail. Any tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi Sue,

 

Since the problem is browser specific and involves the WordPress media upload process, there may be some solutions or suggestions on WordPress.org.

 

Check the settings in Chrome, but since this isn't a PageLines issue, I'm at a loss to provide support for it.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
suerama+    2
suerama

Okay, thanks. 

I'll just work in Firefox for now and let the mystery stand. Pick my battles . . . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Sue, lets see if anyone else has an answer during the day shift.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×