Jump to content
nwrafting

Vimeo feature embed too small in Firefox

Recommended Posts

nwrafting    0
nwrafting

Vimeo embeds look too small on my site http://www.nwrafting.com. I tried using the old embed code and although the video is larger it still has formatting issues and isn't the full size of the available frame no matter how big I set the height and width.

 

I've looked through several forum posts and nothing works for meAny other ideas? Or could someone at Pagelines look at fixing this so we can embed Vimeo videos in the features.

 

A screenshot is attached.

 

Thanks!

post-27782-0-01645400-1359399121_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
renderinnovations    0
renderinnovations

Hey,

 

Time being, try adding this to your css:

 

 

#feature_slider .fmedia .fmedia-pad {
    height400px !important;
    overflowhidden;
    padding0;
    text-aligncenter;
}
 
Just to make sure, you added the code to the feature slide's "Feature HTML" area?
 
Would you be able to paste the code you're using for vimeo?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nwrafting    0
nwrafting

I just added the code and it doesn't seem to work.

 

Yes, I added the code to the "Feature HTML" area.

 

The embed code is:

 

 

<!-- This version of the embed code is no longer supported. Learn more: https://vimeo.com/help/faq/embedding --> <object width="712" height="400"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=48381898&amp;force_embed=1&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=00f024&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=0&amp;loop=0" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=48381898&amp;force_embed=1&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=00f024&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=0&amp;loop=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="712" height="400"></embed></object>
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

Where and how did you apply the CSS code provided by renderinnovations?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have been trying unsuccessfully to center my social media bar that I embedded into an "embed" section. Regular text and links are centered based on the alignment setting of the section but I can't get the social icons to center. Any clue what CSS snippets could do the trick?
      Site in questions: www.michaelkummer.com
      Thanks
      Michael

    • abuzzelli
      By abuzzelli+
      Strange issue popped up...this site's header http://pattimhall.com looks right in all browsers except firefox. This is what it should look like:
      https://drive.google.com/file/d/0B49uWjV65L5RTGdHSFdsbzBDbTg/view?usp=sharing
      This is what it looks like instead:
      https://drive.google.com/file/d/0B49uWjV65L5RVTVLbnA5aUowWDQ/view?usp=sharing
      Any idea what's going on here?
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I noticed that the cached version of the website from a Google SERP has broken CSS:
      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A1uyPM2gXGG0J%3Astevensoncrane.com%2F+&cd=16&hl=en&ct=clnk&gl=us
      Any idea why? The site looks fine elsewhere.
      Also, when using the Web Developer Toolbar in Mozilla Firefox, there are a BUNCH of warnings regarding CSS. I'm wondering that's the problem with the Google cache.
      In a prior post, I had experienced similar "breaking" of the CSS, but that was due to some errors in DNS. I thought we resolved all of that, so this perplexes me.
      Thanks,
      Rich
×