Jump to content
tara_bern

Site not displayed correctly after moving from local server

Recommended Posts

tara_bern

Hello

 

I am brand new to this forum. I have searched for a solution to my issue in the topics to no avail, I hope someone can help.

 

I have built a site on my local server using PageLines Lite in WP and everything looked great. However, when I transferred the site across to the remote server (using Webhero as host) the site displays incorrectly, as if the CSS customization is missing. There are no error messages as far as I can tell and all the files are where they should be so I am really at a loss.

 

I have tried:

 

- Deleting everything and doing a clean install

- Flushed the permalinks

- Disabled all the plugins

- Ran the CSS through validation

 

I have tried other themes and they are working fine (Twenty-eleven etc.) this issue is only affecting PL. 

 

Can someone help with this please? I need this site up and running asap.

 

Many thanks in advance

TB

Share this post


Link to post
Share on other sites
tara_bern

Hi Thanks for your quick reply. I thought it might the problem, as it came up in debug mode and so I have deleted a bunch of things (media & plugins) to decrease the size and if I run it now that error message doesn't come up again but it's still not showing right. When you say PHP memory, is that different from disk space memory? I only have 50MB with basic hosting. I am currently using 46MB with the bare minimum PageLines Lite settings. Perhaps if I did a clean install with minimal settings it may work? I will contact my host now but I have no hope for a resolution this way as it would probaly mean more cost for the client and they are tight. :-)How much PHP memory does it need? Sorry for all the questions, I'm a rookie. :-) It's just so disappointing...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

This is not a PageLines issue, but a hosting issue and only your web host provider can resolve the issue.

 

PHP memory Limit is not related to your disk space, they are two completely different things. The only way to address your issue, is through you host, you need roughly about 48MB PHP memory or higher.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tara_bern

I have written to them and they have increased PHP mem to 256MB and it seems to be working. Yay!

Many thanks for your help! :-)

Edited by tara_bern (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I have noticed that my primary sidebar becomes intermittently invisible when browsing through various blog articles on michaelkummer.com/blog.
      See:
      https://www.dropbox.com/s/z646sgoa3mfjl1j/Screenshot 2018-07-12 15.57.46.jpg?dl=0 and https://www.dropbox.com/s/vdledzzgginvwgv/Screenshot 2018-07-12 15.57.57.jpg?dl=0
      Upon refresh, the sidebar appears. I have been using the following CSS code to hide the sidebar on mobile without any issues. 
      @media only screen and (max-width: 993px) {
      /* hide sidebars */
           .plsb {
              display: none !important;
          }
      }
      I tried to add the following CSS to force the sidebar to show on screens that are wider than 994 pixels but to no avail. Any clue what could be causing this issue?
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I am using the LESS/CSS Pagelines extension and tried to add the following code to make use of FontAwesome:
      a.c2a:before {
          content: "\f07a\00a0";
          font-family: "Font Awesome 5 Pro";
          Font-weight: 900;
          font-style: normal;
          font-weight: normal;
          text-decoration: inherit;
          padding-left: 4px;
      }
       
      The issue is that as soon as I have the CSS via the Custom Styling text box, Pagelines (or the extension) strips out the backslashes (\). As a result, I had to abandon the CSS/LESS extension and instead add all my CSS code to a separate .css file.
      Is there a fix or workaround for this?
      Thanks
      Michael
    • glyph.marketing
      By glyph.marketing+
      Hello, I am having a problem similar to that experienced by Michael Kummer here. We have pages that show this automatic scrolling issue (examples here and here) and it is sufficiently annoying that we have seen customers bounce while trying to convert. Strangely, it only happens at specific resolutions, so it can be difficult to reproduce. In general we can only consistently reproduce it on a 4k resolution with a browser width between 1517 and 1536px. 
      Thanks to Michael Kummer's help we were able to set the overflow-anchor property to none in the entire body, which fixed the issue as far as we can tell, but also obviously disabled scroll anchoring for the whole site. I tried applying it to the specific element that looked like it was being reloaded, which was the PL Meganav extension, but that was unsuccessful. 
      Can anyone help us figure out which element or ID we can apply this property to, so that we can fix the scrolling issue but not disable scroll anchoring for the entire site?
      Thank you - 
      Glyph Language Services
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
×