Feature Slider Broken... Sometimes

2 posts in this topic

About every other time I load pages on my sight that have a feature slider, the slider appears to break, with part of it showing up in the footer of the website. Sometimes this only happens for a few seconds, and then the photos appear to snap into place, other times the photos stay in the wrong place, other times it doesn't happen at all. 


You can see it here: http://www.skypeenglishclasses.com/pt-br/


Any ideas?


Share this post

Link to post
Share on other sites



It appears you have two distinct instances of the Features slider in the same page.  I believe what's happening is that the sliders transition but cannot determine where to appear.  The overflow is showing up in the second instance. 


My suggestion would be to use one of our other sliders at the top where you have the video.  We have several products in the Store focused more on video presentation.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Can I remove the play button that appears on canvas area background images on mobile?
      By crose+
      I am using the Canvas Area section at the top of my site. I have a video playing in the background, which works really well on desktop. But on mobile video doesn't play without user interaction, so I have a static image in place as an alternate image. However when viewed on a mobile device there is now a play button over the static image that does nothing. This didn't use to happen so I imaging it is due to an upgrade. But this is really bad UX. Is there a way to remove it?
      Here is the site:
      Thanks in advance.
    • Revslider - Background Clickable
      By jacobtippett+
      I am trying to get the background image of the Revslider to be clickable and redirect to a link.
      Does anyone know how this is possible?
    • REVSlider Issue
      By jermainestegall
      Hello Danny,
      I've been experiencing problems this past week trying to add images to theREV SLIDER section of my wordpress site.  Once I upload an image, it's not visible within the DMS 2 template.  I can't see images in the media gallery or in the slider even when I refresh or clear the cache etc.  Is there something that's disabled now that was only available for 1 year?  I paid for the template.  Also, if I re-install the DMS 2 template will that help reset anything that may have become corrupt?
      Is this a function that only works for a limited time (1 year?)
      thanks again
      Jermaine Stegall
    • Link from feature image
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
    • DMS2 Slider is too big
      By terrykiwi83
      Hi there,
      I just have a quick question that I hope can be easily answered. Basically we are using the DMS Framework and have 'activated' the revslider on our site. The current dimensions of the revslider are 2000x800 which is way to big for our site. My question is, how can I resize it so it fits with the rest of the site (From the logo to the end of the contact text would be an ideal size), is there a setting somewhere that I haven't discovered yet? 
      The site in question is: http://megatron.homelinux.com/arataki/
      Thanks in advance :)