Jump to content
Sign in to follow this  
apattee

Navigation submenu going behind images

Recommended Posts

apattee    0
apattee

Hi, as you'll be able to see on my site, the main navigation's submenu is going behind the slideshow that I have in my sidebar.  I'm sure it's an easy fix with z-index, but I just can't figure it out.  Any help would be appreciated.

 

http://www.leportschools.com/infants/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, is this slider a third party plugin? If it is see if you can see any reference to the z-index in the plugins style.css, I can't see anything on the site using firebug. If you can find reference to it, you can use the following css example to edit it changing the number to suit.

 

#wppa-container-1 {z-index:1 !important;}

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
apattee    0
apattee

Thanks, I found a few references and set them all to a negative number, but that didn't seem to do anything.  Is there a way to set the z-index of the menu so it will appear over?

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi apattee

 

Looking into the plugin its using the below for the images, z-index of 80 and 81.

 

 

<div id="theslide0-1" class="theslide theslide-1" style="width: 270px; margin-left: 0px; z-index: 81; height: 202px;">



This css is being applied inline, our navbar's z-index is 28. So you'll need to edit either or to try and correct it, if it doesn't take, I'd suggest dropping the plugin author an email to see if he's applied any other css which could affect the image z-index.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×