Jump to content
Sign in to follow this  
widecue

features customization problem

Recommended Posts

widecue    0
widecue

Hi,

 

i am trying to customize the features slideshow but i am stuck...

 

i have 7 feature posts but i would like to display an image on the feature area before the 1st slide is active.

 

i thought about this can be achieved in 2 ways:

 

1) that the features don't start by default (so i can put an image on top the feature area with css but than have to deal with hide it when the user will click on a feature nav button...)

 

2) offset the feature posts array that render the features navigation at the bottom so that the count will start at 0 (so that the first post will be button "0"). So i am going to put the opening image in the first post and than hide with css the 0 button and have only 1 2 3 4 5 6 7 showing. This would be probably the best solution but don't know how to achieve it :(

 

In both cases i need some help! At least can you point me in the right direction please?

 

Thanks in advance!!

 

jack

 

p.s.- tried to add text and thumb for post nav but nothing shows up (i still see the nav with numbers) see attachment

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Widecue 

 

If you could give us a little more insight into what you're trying to do. Is it like a modal effect on top of the feature slider?

 

I wouldn't know about editing the array on this to be honest. You could however recreate the buttons in a graphic program and upload them as feature thumbs in each slides meta options, then use css to hide the first one.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
widecue    0
widecue

HI James,

 

i did it but nothing changes (i still see the numbers in the nav)....  please see my previous post i have attached a screenshot

 

thank you!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
widecue    0
widecue

Sorry James,

 

i didn't enable it from the page options!!!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

No worries, glad you got it working :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • dfsdafd23
      By dfsdafd23
      I'm using features on the landing page of my website. My issue is that when the page loads the feature slider will resize itself every time. I've tried to tinker around with the layout of the site (static, responsive, %, px) and with the source images (not to big, the actual size) but it doesn't help. Any tips? 
       
      Here's a video of how it looks:
       
      https://dl.dropboxusercontent.com/u/766689/Features.mov
       
       
      Website URL: test.andersaagesen.dk
      Framework Version: 2.4.4 w. child theme
      WordPress Version: 4.2.1
      Plugins in Use: simple css lite, pagelines security patcher, contact form 7, backWPup
      Server/Host: unoeuro.com
    • chambermv
      By chambermv
      The features images are not displaying properly. The first image is blank and the second displays this script: if (document:)document.getElementbyld("divcb6b4a52").style.height = (441-440)+"px";
       
      There should only be 8 images to display, but it adds two images before that are blank and have that text I indicated.
       
      Website:
      http://chambermv.org/
       
      Platform Pro
    • avstrati
      By avstrati
      Hello 
       
      We've recently added the top rated Word Press translation tool WPML to our Website in order to translate our site into a second language. Everything worked like a charm, except one thing: the PlatformPro features. 
       
      Our home page was designed in English with the features slider and some text, using what is now the Select Feature-Set for Posts & 404 Pages option so that we could custom create our features. The features are tagged as default-features so that they may be selected to appear in the scroll. The thing is, we cannot translate them. 
       
      Can someone please help me figure out a work around please?
       
      Many thanks
      Kristina
    • vicdesotelle
      By vicdesotelle
      see of feature slider at http://wildbeyondexpeditions.com/ 
       
      1- how do i change position of feature slider text from left side to bottom of each pic? 
       
      2- how do i change font size of feature slider text? 
       
       
×