Jump to content
WebWerx

Pagelines Update Causes Feature Slider to Stop Working - REPOST

Recommended Posts

WebWerx    0
WebWerx

I have been trying to get help on this issue since last week. Nobody seems to look at older threads  So I am posting it again. Here is my original post: http://goo.gl/ZjO8K

 

I have upgrade a client site from PL 2.1.6 to 2.3.8 (running WP V3.5). The Feature slider has stopped working. I have checked all of my settings and I cannot see why it is no longer working. When I look in FireBug I can see things cycling. But yet no images appear. My Features and associated Feature set are intact....

 

Here is the site: http://goo.gl/JV1IX

 

I am hoping that it is something silly I am missing.

 

  :zoro:

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi,

 

I'm not quite sure why it's not working unless in the update something was corrupted. I'd suggest logging into your Launchpad account, downloading the latest version of PL Framework.  FTP into the site and delect the pagelines folder at wp-content/themes.  Then, unzip the downloaded version and upload the folder contained within it. All your settings will remain intact, as well as custom code.

 

Let me know if this works.

 

Apologies for missing the earlier topic.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
WebWerx    0
WebWerx

Hey Rob: Thanks for the reply. I actually had to update to the last version in the way you mention. So now you are saying I should do the same thing to get myself to 2.4?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Yes.  It's possibly a conflict that 2.4 fixed.  It was a pretty big update.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
WebWerx    0
WebWerx

Okay... So I did the upgrade to 2.4. The issue with the Featured Slider remained. Anyways, the issue turned out be an anomaly. I had added the images for the features under the media area instead of background image. It had always worked.... http://cl.ly/image/032Y1u2R011V

 

So just changing the links fixed everything.

 

@Rob: When is the next PL upgrade?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • primaitalia
      By primaitalia+
      Hi
      Exited about the new Platform 5, but just started building a site in DMS2 and want to upgrade it to Platform 5. In the Facebook User Group it was a post that had a few steps to do this, and one of them was to copy the content from DMS into Platform 5. My question is on how do I really copy the content so I can keep all the work I have done so far?
      Thanks and best regards,
      Carl 
    • Mark_Hazeldine
      By Mark_Hazeldine
      Hi,
       
      I might be missing something very obvious, but how do I update my Pagelines DMS theme to DMS 2? When I go into my Wordpress 4.2.2 dashboard, no DMS updates are available, yet when I go into the theme preview, it says I have version 1.1.1. Aren't you on like v2.1 now or something?
       
      Thanks, Mark
    • rallevondalle
      By rallevondalle
      Hi there. 
      I'm a tad nervous regarding upgrading my whole site (www.ectopicbeats.dk) from Pagelines to DMS 2. 
       
      Cheers, Rasmus 
    • acutservizi
      By acutservizi
      Hi,
      after a long time i've eventually decided to upgrade to dms from pagelines.
      I've followed the "upgrading and migrating instructions", after i uploaded dms and activated it, the web site is now completely blanck. I cannot even access wordpress dashboard.
      My web site is www.acutimpianti.it
      Can  someone help me?
      Thank you
       
    • gwbodywork
      By gwbodywork

      I just updated to the later version of Pagelines & Wordpress 3.7.1 and it screwed up my website. In particular the Features panel now repeats down the page and after hours of working to resolve this my only solution is to turn off Features (which I've done on the Home Page but not the other pages).
       
      Additionally, my Fixed NavBar no longer shows the Sub Pages on my site to navigate to. I have also been working on this with no success. This is the second time upgrading to your newest version has created more work and hassles than providing any additional solutions. 
       
       
      Deeply Frustrated!
      Glen
      www.glenweimer.com
×