Jump to content
bryanhaines

Pagelines 2.3.8, WordPress 3.5 Crashing in IE9

Recommended Posts

bryanhaines    0
bryanhaines
I've fought with this for quite a while - my Pagelines installation continues to have trouble inside of IE9. Because I don't see any other threads on this topic, I assume no one else is having this problem. 
 
 
I get two errors:
 
1) formatting is lost and sidebar drops to bottom of page on all pages/posts except homepage
2) homepage begins to load and then switches to just a white screen. 
 
In image #1, IE9 renders the site without background, no sidebar, and the Fixed Navigation Bar changes from black to a gradient blue (deleting the links and search bar). The bottom screenshot is what it looks like inside of Chrome (and Firefox).
 
Image #2 shows what the homepage is supposed to look like. IE9 renders this as just white.
 
Given that just over 50% of site visitors are still using IE9 this is a significant problem. 
 
I disabled all plugins this am to troubleshoot the errors. Even with all plugins disabled, it won't work. I get the exact same errors.
 
Any suggestions?

post-8706-0-31945400-1358355297_thumb.jp

post-8706-0-88858600-1358355298_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryanhaines    0
bryanhaines

It is working now - I don't know what changed. I see the "compatibility view" option isn't checked and it shows as you displayed. I have had trouble with this for months and it is working fine now. 

 

Thanks

 

Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • triggerfish
      By triggerfish+
      Hi there,
      My client is a user/website tester and has just informed me that her website is not displaying properly in Internet explorer 9 (and 8).
      The website looks great and has been tested by me on all devices and on the desktop by all the latest browsers ... but not older versions.
      Is there anything known about this and DMS, or is there a fix?
       
      the website is here..
      http://vancouver-web-directory.com/LILY/ 
       
      Here is a pdf with screen shots and the problems in ie8 & ie9...
      http://vancouver-web-directory.com/LILY/PDF/LA-032115.pdf
       
       
      Thanks 
       
      regards,
      Donald
       
       
       
       
    • communicreations
      By communicreations+
      I have an issue with a site not behaving in IE9 and performing badly in IE8. I've been playing around with a copy on a staging server and testing view with Browserstack. I replaced my child theme and activated WP 2013 theme, and IE8/9 worked fine. I then activated the DMS2 Base theme and the not loading properly issue returned. Then I deactivated all the plugins but the problem still persists.   With child theme active: IE8/9/10 - http://imgur.com/a/FzN0O   With DMS2 Base theme active, all plugins deactivated: IE8/9/10 - http://imgur.com/a/3j15x   Temporary staging server URL: http://c95.731.myftpupload.com/   DMS version: 2.1.9.2 Debug is on, cache cleared   The problems with IE8 should be obvious. The CTA is disappearing in IE9 but otherwise is fine. Everything good in IE10 and up.
        Thanks in advance, Michael
    • ghettro
      By ghettro
      My pics are not loading in IE9 and I need to know if theres a plugin to resolve this issue.  (Help)
       
      My site:  http://www.csswayne.org
       
      and I'm using DMS 2.0 with Wordpress 3.91
       
      I have some plugins
      Custom Sidebar
      Form maker
      Call Press calendars
    • jamieg270
      By jamieg270+
      I was using the DMS Pro Tools patch and the Modernizr plugin/acript to get IE8 and IE9 to present DMS based sites correctly. This was working successfully, bar a few elements that I could make some conditional styles for.
       
      I've just noticed on the last two sites I've updated to the latest version of DMS that this no longer works. I know the Modernizr script hasn't been changed so I assume something with DMS has changed to render these non-functional.
       
      http:/www.guinnessfunds.com
      http:/www.tcii.co.uk/bypass   (this is behind a 'under maintenance' screen right now, you'll need to use the 'bypass' in the URL to get past it)
       
      Any idea what might be stopping the script from running correctly? Normally it would allow older browsers to use HTML5 and CSS3 tags/selectors, at the moment its as if the script isn't even running/loading...
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I have problems with a couple of my websites. At www.botanicchoice.com/blog I get the following error message:
       
      User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; MS-RTC LM 8; .NET4.0C; .NET4.0E; Tablet PC 2.0)
      Timestamp: Tue, 8 Oct 2013 17:03:59 UTC
       
       
      Message: Unable to get value of the property 'add': object is null or undefined
      Line: 1
      Char: 1352
      Code: 0
      URI: http://www.botanicchoice.com/blog/wp-content/themes/pagelines/js/script.blocks.js?ver=1.0.1
       
      Which appears to be a javascript problem.
       
      Also, at www.358scoutingonthego.org, the site looks completely screwy (I've tried to attach a screen shot here, but the file is too large). I don't get an error message here. I have tried disabling all plugins to no avail. Similar issues occur in other sites as well, but not all of the time. It's all very strange. So far, it all looks fine in IE10, Chrome, Safari, and Firefox.
       
      I have tried finding similar threads in the forum before posting so as not to cause a stir, but I have not found anything.
×