Jump to content
Sign in to follow this  
chelsealil

Content Disappeared! Please Help!

Recommended Posts

chelsealil

So, the main content and much of the formatting on my site has disappeared. 

 

Some of the other pages still show text and some photos, but the formatting is effed. I didn't change anything significant today, and never mess with the code. The only thing I can think is that when I did updates today (one plugin, 2 themes) that is threw something out of whack. I had hoped that it was some problem with the host (Bluehost), but it seems to work fine with other themes engaged.

 

I'm using the Pagelines theme, if that has any bearing on anything. 

 

The site is www.innatthecrossroads.com

 

*update* I enabled the restore from the bluehost backup. Still don't know what caused that, and it was horrible. Hmph. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Hi There 

 

As you have restored from backup the issue doesn't seem to be visibile anymore. Please let us know if it happens again. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×