Jump to content
squidwire

slider not showing / features all showing at the same time

Recommended Posts

squidwire    0
squidwire

My quick slider suddenly appeared as though there were no slides configured for it on my home page. If I put it on any other page I get the same results and if I insert the features, they appear all at the same time running down the page in height.

 

I have deactivated all plugins, still same issue.

 

Thanks for any help you can provide.

 

http://www.wiresinwalls.com

 

  

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

I'll check with our developer tomorrow and see what else could be causing this. As soon as I know more I'll let you know :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, I couldn't find out what was causing this so I've asked our developer to take a look. Unfortunately he's found out that either your server or wordpress install has been hacked and some code has been inserted into every javascript file which has broken it.

 

In order to correct this, you'll need to reupload fresh versions of all core wordpress files, all plugins and the Pagelines theme in order to correct it.

 

Sorry I know this isn't a quick fix :-(


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Eric,

 

When discussing your issue on Live chat, I didn't read James most recent reply. However, his reply answers your issue, so please follow the instructions he gave above, as either your server or Wordpress installation has been hacked.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • FrauAnna
      By FrauAnna+
      Hi,
      the page editor is not working properly anymore.
      It often does not save changes, "show in editor" button shows no reaction, I can not access "LESS/CSS"...
      UberMenu says it has a javascript error.
      No idea what the hell is going on there.
      Any help is appreciated!
      thanks.anna
    • j powers
      By j powers+
      Looking to fond the best way to add in some javascript, the script is from Salesforce to add a chat button, ie Chat available / chat offline.  I need to add this to a specific page though.
       
      Much apprciated 
       
    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • dfsdafd23
      By dfsdafd23
      I'm using features on the landing page of my website. My issue is that when the page loads the feature slider will resize itself every time. I've tried to tinker around with the layout of the site (static, responsive, %, px) and with the source images (not to big, the actual size) but it doesn't help. Any tips? 
       
      Here's a video of how it looks:
       
      https://dl.dropboxusercontent.com/u/766689/Features.mov
       
       
      Website URL: test.andersaagesen.dk
      Framework Version: 2.4.4 w. child theme
      WordPress Version: 4.2.1
      Plugins in Use: simple css lite, pagelines security patcher, contact form 7, backWPup
      Server/Host: unoeuro.com
    • chambermv
      By chambermv
      The features images are not displaying properly. The first image is blank and the second displays this script: if (document:)document.getElementbyld("divcb6b4a52").style.height = (441-440)+"px";
       
      There should only be 8 images to display, but it adds two images before that are blank and have that text I indicated.
       
      Website:
      http://chambermv.org/
       
      Platform Pro
×